1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem crysis 2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Tomassini, Maj 15, 2011.

  1. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Mam problem nagrywam grę img burn z crysisem 2 pioneerem 116d na verbatimach z prędkoscią 2,4 obraz spatchowany do wave 3 wavepatcherem i przy nagrywaniu wyskakuje mi taki błąd ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting co mam zrobic bo już 2 płyty zmarnowałem, dodam że nie nagrywałem już z pół roku gier
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Nikt nie pomoże?
     
  4. tomaszek20061

    tomaszek20061 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    najlepiej sobie ściągnij nowy Crysis 2 jakiś inny plik po prostu
    bo ten obraz może być zepsuty... ale nie jestem pewien
    ja wczoraj np: też nagrywałem Crysis'a 2 i wszystko śmiga :p
     
  5. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Puszczalem go za drugim razem przez abgx i nic nie wykrył
     
  6. tomaszek20061

    tomaszek20061 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to może spróbuj nagrać innym programem nagrywającym...
     
  7. tomaszek20061

    tomaszek20061 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
  9. tomaszek20061

    tomaszek20061 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i co dalej nic nie pomogło?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    masz problem z ngarywaniem czyli nagrywarka plyb płyty (ewentualniei system)
    wymien jedno albo drugie (obraz gry nie ma tu nic wspolengo)
     
  11. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    W takim razie coś jest nie tak z nagrywarką lub systemem? Płyty mam (miałem) dobre więc trzeba będzie system przeinstalować chyba
     
  12. tomaszek20061

    tomaszek20061 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
  14. ReevoX

    ReevoX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem taki sam problem parę miesięcy temu przy nagrywaniu bodajże Alana Wake i zmarnowałem 2 płyty ,aż ktoś mi polecił zmianę tego programu (IMGBurn) na CloneCD i o dziwo bez problemu się nagrało. I nigdy źle mi się nie nagrało odkąd nagrywałem za pomocą CloneCD
     
Wczytywanie...

Poleć forum