1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem - czy to wina płyty?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez eeetam79, Maj 29, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. eeetam79

    eeetam79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam, otóż mam problem z nagraniem obrazu DVD gry na płytę. Postępuję oczywiście zgodnie ze wszselkimi instrukcjami, które znajdują się w poradniku. Do wypalania używam programu ImgBurn, mam nagrywarkę DL w moim laptopie Toshiba, oraz płytę DVD+R DL firmy ''Maxell''. Sprawdzam czy obraz gry jest poprawny - jest. Kiedy zaczynam nagrywać grę na płytę, buforuje się napęd i po chwili wyskakuje mi jakiś błąd. I tu pytanie, czy to moja wina, czy może tej płyty? Bo przez ten sam błąd straciłem już dwie płyty (tej samej firmy). Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Wstaw log to może ktoś Ci pomorze ;p Osobiście też ostatnio chciałem nagrać na tej płytce i mi błąd wyskakuje ;p Zmieniam nagrywarkę na pioneera i to ma pomóc ;)
    Spróbuj może ściągnąć nowego softa do nagrywarki (jeśli jest) a jak nie to pozostaje Ci spróbować na verbatimce, a jak to nic nie da to new nagrywarka ;)
     
  4. eeetam79

    eeetam79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Mam 2 rozne pionki 110 i 212 nie mam zadnych problemow z wypalaniem.
    Proponuje na poczatek zmiane nosnika na verbatim choc nie sadze ze to pomoze.
    Czy wczesniej nagrales na takiej konfiguracji jakas kopie poprawnie ?
    Jesli tak to cos masz nie tak ze sprzetem mozliwe ze to wina nagrywarki badz laptopa.
    Osobicie polecam kompa stacjonarnego i CloneCD jest duzo latwiejszy i prostszy niz ImgBurner.
     
  6. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie
    chyba nie zmienione booktype/bitsetting, sprawdz czy tej DLki ci nie wykrywa jako 4,75GB plytke
     
  7. Kris194

    Kris194 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zmien plyty na verbatimy+r dl wylacznie plusy bo xbox - za bardzo nie czyta
     
  8. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Jak byś chciał wiedzieć to - w ogóle nie czyta ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum