1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem DEMONS SOULS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mixeer007, Październik 12, 2011.

  1. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    witam mam problem z nagraniem DEMONS SOULS, gdy nagrałem płytkę wyskakuje komunikat żeby przetrzeć płytkę ściereczka itd...

    dodam ze to moja pierwsza nagrywana gra w XDG3, dziś przerobiłem na LT 20, starsze gierki działają normalnie...

    czy to może być wina przeróbki czy raczej źle nagranej płyty ?? jeżeli płyty to co mogłem złe zrobić ??

    nagrywam na płytach OMEGA, gry bez XGD3 śmigają.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Kup płytę Verbatima i nagraj clonem wg instrukcji... na Omedze można se pornusy nagrać a nie gry zajmujące tyle gb...
     
  4. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    nagrałem wg instrukcji za pomocą img burn. bez błędów
     
  5. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Ja napisałem wyraźnie...
     
  6. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    a co myslisz o MAXELLACH ??
     
  7. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Takie papierosy są chyba...
     
  8. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    nie, płyty maxell
     
  9. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Chlopie, chcesz byc pewnym na 99% nagraj clone cd na verbatimach, te płyty mają najlepszą jakość wewnętrzej części płyty, tej przy środku, inne mają o wiele gorszą i nie zawsze tam laser daje radę nagrać, proste.
     
  10. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    ja mam podobnie jak kolega tylko z fifa 12 ta wersja czech polish tomian i gra nie smiga. Nagrane na verbatimce flash lt2.0
     
  11. domix07

    domix07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czym nagrywasz i jaką prędkością?
     
  12. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    nagrywałem Imgburn 2.5.6.0 z prędkością 2.4x i nie działa (nagrywałem 2 razy i lipa)
     
  13. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Plik .iso i .dvd muszą mieć taką samą nazwę dla przykładu 12345.iso i 12345.dvd
    2. Otwórz plik .dvd za pomocą notatnika
    3. Wpisz tak

    LayerBreak=2133520
    12345.iso

    Nie raz gry ściągnięte mają wadliwy .dvd w środku.

    Najlepiej sobie zmienić nazwę na taką jak podałem. Nagrywać na płytach Verbatim i program CloneCD. Nie ma możliwości żeby wam nie odpaliło na LT 2.0.
     
  14. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Dzięki :) ale ja to wszystko znam nie od dziś mam xbox'a. Godzinkę temu nagrywałem GOW3 nagrał się w 100% zero błędów odpalił zainstalowałem go na dysku i działa aż miło patrzeć, natomiast wydaje mi się że wersję Fify 12 jaką mam czyli ta Czech.Polish Tomian jest jakaś felerna bo nie ma jej nawet na liscie abgx.net (ne myl z abgx360.net)
     
Wczytywanie...

Poleć forum