1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem Fify 10 PL Skaza. Błąd IMGBurn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damianos_17, Luty 5, 2010.

  1. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Próbuję nagrać płytę, ale wyskakują mi takie błędy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/70756abab49b2c1a.html

    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9743fd4d6cf37cb9.html


    EDIT: Dodam jeszcze, że używam nagrywarki HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B , płyta Verbatim DVD+DL 8,5 GB nagrywana z prędkością 2,4.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gowniana plyta lub nagrywarka. mozesz sprobowac wylaczyc testowanie mocy lasera przed nagrywaniem ale to raczej nie pomoze.
     
  4. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Dexter proszę zerknij jeszcze, bo edytowałem pierwszy post. Tzn nawet nagrywarka nie ruszyła z nagrywaniem tylko mieliła płytę, a później już tylko te błędy.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    widzialem, wiec wina nagrywarki.
     
  6. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Może firmware wgrać nowsze ?
     
  7. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprubuj nie zaszkodzi mi wgranie nowego pomogło
     
  8. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    a w ustawieniach ustawiłeś:

    [​IMG]

    kiedyś miałem też problemy z nagrywarką (niszczyła płyty), wgrałem nowego Windowsa i pomogło :D może głupie, ale tak było :D
     
  9. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    moze nagraj progralem Xbox Backup Creator
    ja nim nagrywam i nie ma problemow
     
  10. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Ja używam CloneCD.. ładuję tylko plik .dvd i nagrywa się idealnie.. zero problemów:p
     
  11. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Mój problem się wyjaśnił. Wystarczyło wgrać nowe firmware do nagrywarki i po sprawie. Płyta się ładnie nagrała i już pykam sobie w Fifkę :yeye:

    PS. Chciałem zainstalować na dysk, to mi wyskoczył komunikat żeby przetrzeć szmatką płytkę, bo coś tam słabo widzi. Nie wiem , co ten klocek chce skoro płyta jest nówka i Verbatim, bez rys, bez niczego.
     
  12. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Ha! Mam to samo, gra sie nie wiesza ale zainstalowac juz sie nie chce ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum