1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem fify

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Adrik, Lipiec 27, 2010.

  1. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Witam. Pograłem i nagrałem grę fife 10. Po włożeniu płyty do napędu xboxsa wyskoczyło mi takie białe okienko z napisami w różnym języku. Wcześniej nagrywałem gry i było wszystko ok. Mam starego flasha także jak ściągnę obraz gry to muszę go przerobić programem ppf-o-matic3. Tak też zrobiłem tera i gra nie działa. Pomocy.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skoro masz w abgx czerwone bledy to znaczy ze obraz jest walniety i trzeba nowy
     
  4. Symon149

    Symon149 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    NY
    Możliwe ,że źle skonfigurowałeś abgx 360 poszukaj na forum jest taki temat jak właściwie tego dokonać.

    PO 1 przeskanuj obraz abgx360 v1.0.1
    PO 2 spaczuj grę programem 360WavesPatcher
    PO 3 nagraj grę nie skanuj abgx 2 raz po spaczowaniu !!
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj log z -plyty a nie z obrazu z dysku
     
  6. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Ok. Zrobiłem tak jak powiedziałeś i wszystko działa. Dzięki wielkie. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum