1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem Forza horizon LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawcio0404, Luty 14, 2013.

  1. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    chciałem wypalić płytę z forza horizon pod LT3.0
    mam jednak problem gra nie działa

    instalacja zakończa się sukcesem jednak przy weryfikacji jest błąd przy 50%

    płyta OMEGA

    mam nagrywarkę LITE-ON iH AS124

    wszystko robiłem zgodnie z tutorialem na stronce

    zdjęcie błędu:
    [​IMG][/URL][/IMG]

    zdjęcie z abx
    [​IMG][/URL][/IMG]

    przy pierwszym wypaleniu gra ruszyła początkowo do menu - i zaczęła się wczytywać (i na tym koniec)
    za drugim razem wczytuje się tylko filmik i tyle... :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. woju1985

    woju1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagraj jeszcz raz, tylko na innej płycie najlepiej verbatim, chociaz ja nagrywam na EMTEC i tez smigaja...weryfikacji nie robie strata czasu
     
  4. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale to na 100% wina płyty?
    bo nagrywarka na pewno ok ? próbowałem jeszcze raz na omega
    i poszło dalej dało się grać chwile jakby prolog - ale dźwięk był zacięty :(
    i nie wiem gdzie jest wina
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Stawiam na płytę....

    U mnie śmiga wszystko na esperanzach i verbatimach - polecam !

    Pozdro !
     
  6. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale dziwi mnie to że gra odpaliła - ale się w pewnym momencie zacina. jakby to była chyba wina płyty to by w ogóle nie odpaliło. czy jak jest właśnie wina płyty to tak się dzieje???
     
  7. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Powiem tak....
    kup jednego verbatima za 4,5zł
    wypal go i zobacz czy wszystko śmiga

    Te 4,50zł rozwiąże twoje wątpliwości :) Bo moim zdaniem wszystko będzie hulać :D


    Pozdrawiam !
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No właśnie to są objawy złej płyty. Chodzi o to, że w pewnych miejscach źle się nagrało.
     
  9. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok! wielkie dzięki. właśnie o taką mi odp chodziło. (BO NIE WIEDZIAŁEM JAK SIĘ ROZPOZNAJE ZŁĄ PŁYTĘ)
    nagram na verbatimie i dam ZNAĆ :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum