1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem gier XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bikerboy1990, Luty 15, 2014.

  1. bikerboy1990

    bikerboy1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska, Poland
    Witam wszystkich jestem nowy w tematyce nagrywania gier i mam problem z nagraniem gier XGD3 lt 2.0. Posiadam konsole lt2.0 i dash 2.0.16202.0. Posiadam nagrywarke liteon ihas 122-18B ktora ma wgranego softa od ihasa 524b i jest przerobiona za pomoca iXtreme Burner Max. Gdy nagrywam płyty to po włazeniu do konsoli wuskakuje mi ze płyta albo nie obsługiwana albo wyczysc płyte i włuz jeszcze raz. czy to moze byc wina niedogranej topologi? bo gdzies tak doczytałem. Z góry dzieki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Tak do obrazu gry dograj topologie lt 2.0 i będzie chulać
     
  4. bikerboy1990

    bikerboy1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska, Poland
    Aha a jakieś instrukcje? jakim programem? i w jaki sposób?
     
  5. bikerboy1990

    bikerboy1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska, Poland
    Rozumiem ze mam to wgrac według tej instrukcji http://xboxforum.pl/artykuly-31/nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/ tylkop pytanie jak mam gre lt+2.0 to czy to nic nie zmienia?

    Własnie nagrałem płyte według powyzszego poradnika i tak. podczas weryfikowania wywala mi bład na 49% nie wiem jak sie go pozbyć a po włozeniu płyty do xboxa pokazuje ze płyta nie jest obsługiwana xboxa przerabiałem na przełomie 2012/2013 wiec moze sie pomylilem i mam wersje lt 3.0 ? co o tym sadzicie?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  6. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    No to jak masz te l.t 3.0 to musisz poczytać na forum jak się usuwa te lt z obrazu bo sam niewiem. Po drugie jak będziesz miał już w porządku obraz to wyłącz weryfikacje i nagraj i powinna działać. Jak czegoś nie będziesz wiedział to pisz
     
  7. bikerboy1990

    bikerboy1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska, Poland
    Udało mi się nagrać gre lecz jak wsadziłem płyte do konsoli i probowałem zainstalowac elegancko się włącza zaczyna sie instalacje no i własnie..... staje na 2027mb słychac ze cd rom w xboxie probuje czytac ale i tak stoi w miejscu;/. Wie ktos co moze byc przyczyna ?


    chyba znalazłem odpowiedz. http://xboxforum.pl/gta-v-261/poprawne-wypalenie-gta-v-na-lt3-0-a-176153/ jesli podziała to napisze
     
Wczytywanie...

Poleć forum