1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez motek, Grudzień 21, 2010.

  1. motek

    motek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    Mam problem z nagraniem gry.
    Ściągnąłem 2 gry eamma i cod:Black Ops.W abgx ustawiam tak jak w poradniku http://xboxforum.pl/iso-f31/sprawdzanie-obrazu-iso-stealth-za-pomoca-abgx360-v1-0-2-a-6365.html i z mma jest wszystko ok a z cod mam coś takiego Picasa Web Albums - Tomek Borowicz - Album bez tytułu. NAtomiast gdy próbóję nagrać to mma to wyskakuje takie coś Picasa Web Albums - Tomek Borowicz - Album bez tytułu. Proszę o pomoc jestem w tych sprawach kompletnie zielony.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    brakuje trochę rzeczy w obrazie - ściągnij nowy bo ten chyba nie śmignie. Na jakich płytach nagrywasz?
     
  4. motek

    motek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    nagrywam na tdk dvd+r dl. Dodam że jak a pierwszym razem próbowałem to ruszyło tak na 2-3 sekundy i wyskoczył błąd niestety nie zrobiłem screena
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Rozwiązanie może okazać się banalne, bo mimo wszystko obraz powinien się nagrać - a dopiero na konsoli nie działać. Kup jednego verbatima dvd+r dl ~7zł - powinno załatwić sprawę. Jeżeli ruszyło na 2-3 sekundy to znaczy, że po prostu Twoja wypalara ma problem z płytami TDK. Kwestia: jedną wypali, jedną nie i tak dalej...
    Tak to przynajmniej wyeliminujesz problem płyt
     
  6. motek

    motek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    A co do tego cod-a to właśnie zauważyłem że na stronie z której pobierałem pisze że należy 360wavepatcherem spatchowa do wave4 czy to może rozwiąza te problemy ??
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    To jest już kwestia uruchomienia gry - jak masz iX LT albo LT+ to nie musisz patchować. Nagrać tak czy siak powinno - czyli do sprawdzenia opcja z płytą
     
  8. motek

    motek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    Dobra dzięki. Potem sprawdze z tą płytką.
     
  9. motek

    motek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
  10. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Obraz COD'a jest do wyrzucenia. Root sector is blank, tego nie naprawisz
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Spróbuj zmienić program i nagrać płytę Xbox360 Backup Creator w większości wypadków załatwia sprawę, ponieważ w sobie zawiera sterowniki ASPI.

    A tutaj o samym ASPI: ASPI - krótki przewodnik - CDRinfo.pl

    Czasami reset kompa pomaga, a najlepiej zmienić nagrywarkę na inną, np. Kolegi.

    Bo to wersja od SopaSquad.
     
  12. motek

    motek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    Dobra to spróbuję nagrać na laptopie. A ten cod dbedzie działać (co zmienić żeby działał) ??
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na laptopie nie nagrasz raczej a obraz jest do wyrzucenia
     
Wczytywanie...

Poleć forum