1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem GOW 3 XGD3 LT 2.0 "otwórz napęd"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BaQs86, Październik 14, 2011.

  1. BaQs86

    BaQs86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem z nagraniem płyty God of War 3. Mianowicie nagrywam płytę najnowszym IMG Burnem zgodnie z zaleceniami które wyczytałem w internecie, czyli prędkość 2,4x oczywiście tylko na verbatimie po wcześniejszym zaznaczeniu "calculate optimal" Konsole mam przerobioną na LT 2.0 z dashboardem 13599.0. Nagrywa sie bez problemów wrzucam do konsoli i wogóle nie czyta płyty nie pokazuje nawet obrazka z gra tylko pisze "otworz naped"
    Czytałem naprawde wiele postów ale wszystkie w zaden sposob nie pomogły. Może ma ktoś jakies mądre rady.
    wersje którą ściągnąłęm Gears_of_War_3_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD

    Pozdrawiam
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Inne gry działają ? Może flash nie jest zrobiony poprawnie . Calculate i potem opcja truncate i powinno śmigać.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. BaQs86

    BaQs86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie inne gry działają takie jak np. F.E.A.R
     
  5. Deloran

    Deloran Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli raczej wszystko jasne - FEAR nie wymaga LT+2.0 tylko jednej z poprzednich wersji. Ktoś źle sflashował konsolke na LT+2.0
     
  6. BaQs86

    BaQs86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moge spróbować jeszcze na innej gierce z LT 2.0 np. Driver i wtedy wszystko bedzie jasne. Tylko najpierw musze ją sciągnąc :(. Jeżeli nie bedzie chodzic bede musial sie zgłosić z reklamacją do gościa co przerabiał.
    Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum