1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem grą - abgx360

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez feli, Czerwiec 29, 2012.

  1. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam problem tego typu że chciałem nagrać kopię gry na płytę. Lecz przy sprawdzaniu przy programie abgx360 wyskoczył mi taki oto napis :
    http://zapodaj.net/bb6fa7232d31f.jpg.html

    Nie wiem czy to jest związane z tym ale podczas nagrywania, wyskoczył błąd, płyta nagrała się w około 25 % i dalej nic nie poszło, ImgBurn się wyłączył, płyta zmarnowana i tyle z nagrywania.
    Jak myślicie co jest nie tak ? Czemu nie chce się nagrać. Czynność powtórzyłem dwa razy i wyszło to samo. Pomoże ktoś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To nie jest błąd tylko info, że ta gra jest na XGD2.
     
    1 osoba to lubi.
  4. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz więc podesłać link do poradnika bo nie mogę znaleźć jak przemienić ją na wave 3 ?

    I dlaczego nie chce nagrać się na płytkę ?
     
  5. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po co chcesz robić Wawe 3 skoro jego czasy skończył się na dobie Ixtreme 1.5 ? Od LT wszystkie XGD2 czyli wcześniejsze obrazy śmigają równo bez patcha.
     
    1 osoba to lubi.
  6. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W takim razie co jest nie tak ? Czemu gra nie chcę się nagrać ? Bardzo proszę o pomoc.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    przepusc przez abgx pod swoje lt 2.0(1.0.5) lub 3.0(1.0.6) i wypal imageburnem
     
  8. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak właśnie zrobiłem, jak zawsze lecz tym razem nie chce się nagrać !
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    odpowiedie plyty pod LT MAX jesli masz ihasa jesli zwykla nagrywarka to ja nagrywalem normalnie bez zadnych ustawien w imageburnie tak jak sie instalowal tak nagrywalem i wszystko smiga teraz tylko stosuje trick mp3 do gier xgd3
     
  10. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A może to obraz ISO jest namieszany ? spróbuj inny i wszystko będzie jasne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum