1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Nagraniem gry Darksiders

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ichigo110, Luty 12, 2010.

  1. ichigo110

    ichigo110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a Więc ta Gra ma wawe 4 więc odrazu mówie że już ją patchowałem na wawe 3 przez program x360wawespatcher mój ixtreme to 1.51. A Więc podczas nagrywania przez imgburn wyskoczył mi błąd
    I/O error
    Device: [0:0:0] HL-DS-ST DVDRAM GSA-4163B A102 (F:) (ATA)

    ScsiStatus: 0x02
    Iterpretation: Check Condition

    CDB: 2A 00 00 00 00 20 00 00 20 00
    Interpretation: Write (10) - Sectors: 32-63

    Sense Area: 70 00 05 00 00 00 00 10 2A 00 00 0E 21 02 00 00 00 00
    Interpreation: Invalid Adres for write
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kiepska płyta albo nagrywarka

    spróbuj nagrac CDclonem jak sie nie uda to zmien albo jedno albo drugie
     
  4. krs.

    krs. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatimy + CloneCD polecam ;)
     
  5. ichigo110

    ichigo110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PŁyte mam maxxel a nagrywarke LG i jeszcze mam pytanie Czy ten błąd może być spowodowany nagrywarką lub plytą i czy clonecd jest lepsze od imgburn???
     
  6. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Nie chce nikogo obrażać ale mi gry nie działają na płytach maxel(może komuś działają nie chce nikogo obrażać ani wprowadzać w błąd) również jak koledzy wyżej polecam ci werbatimy a nagrywarki LG czytałem że niby są słabę tek kiedyś taką miałem i mi nie chciała nagrać teraz mam sonego i tesz coś za bardzo nie działa:}
     
Wczytywanie...

Poleć forum