1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem gry ihas 524 b

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jarek8821, Maj 7, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Mam problem z nagraniem gry forza 4 wszystko zrobione jak w tym poradniku http://xboxforum.pl/artykuly-206/tutorial-crossflash-ihas122-xx-b-do-ihas-524b-130719/ wyskakuje blad ze szmatka na 48%. media id wgrane pod moja plyty omega. W czym moze byc problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli płyta nagrana "prawidłowo", to niska jakość zapisu - słaba płyta.
     
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ja miałem to samo w cod mw3, płyty na których próbowałem to: Emtec, Maxel, Verbatim, Omega, Platinum i do dzisiaj nie znalazłem rozwiązania co zrobić :/
     
  5. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Tylko przy mw3 czy wszystkich grach?

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgrywałeś FW pod odpowiednie płyty? Sprawdzałeś obraz? Spróbuj nagrać innym iHAS'em.
     
  7. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
  8. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jak narazie to jedyna gra jaką się nagrała to pierwsza płyta Mass Effect 3 na Maxell. Wszystkie poradniki czytałem po kilka razy i nie kumam do końca z tego ze zmianą MediaID i chyba w tym leży problem
     
  9. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zrób wszystko po kolei jak tutaj: http://nickthegr33k.eu/iXtreme_Burner_Max_Tutorial.pdf i nagrywaj na Verbtim'ach.
     
  11. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Problem rozwiazany. Kupilem plyty platinum i nagrywaja sie bardzo dobrze i instaluja na dysku xboxa. Także kupować płyty lepszej jakości :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum