1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem gry (ihas, xgd3)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tymek7, Grudzień 25, 2012.

  1. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem iHasa 124B i mimo użycia 3 verbatimek, ani jedna proba nagrania gry nie powiodla się.
    Mam wgrane wszystko co potrzeba. Naped jest sflashowany, ixtreme burner itd. Posluguje sie poradnikiem forumowy (http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/). Robie wszystko co nalezy i mimo wszystko wywala mi taki błąd:
    [​IMG]

    [​IMG]

    Gra ktora probuje nagrac to Test Drive Ferrari Legends.
    Przepuszczone przez abgx:

    [​IMG]
    [​IMG]

    Mam LT 3.0. Dashboard 16202
    Naprawde nie wiem w czym tkwi problem, a martwi mnie strata już 3 verbatimow ;/
    Prosze o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hmm. Wlasnie sprawdzilem wersje Abgx - 1.0.2. Czy moze to miec jakis wplyw na zapis plyty ?
     
  4. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
  5. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I tu tkwi caly problem ?
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pokaż log z ImgBurn'a.
     
  7. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wyzej log z proby nagrania.
    a tutaj log z samego img burn (nie wiem czy o to chodzilo):
    I 22:58:54 ImgBurn Version 2.5.7.0 started!
    I 22:58:54 Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (6.1, Build 7601 : Service Pack 1)
    I 22:58:54 Total Physical Memory: 2*095*608 KB - Available: 135*396 KB
    I 22:58:54 Initialising SPTI...
    I 22:58:54 Searching for SCSI / ATAPI devices...
    I 22:58:54 -> Drive 1 - Info: DTSOFT BDROM 1.05 (G:) (Virtual)
    I 22:58:54 -> Drive 2 - Info: DTSOFT BDROM 1.05 (F:) (Virtual)
    I 22:58:56 -> Drive 3 - Info: ATAPI iHAS124 B AL0S (E:) (ATA)
    I 22:58:56 -> Drive 4 - Info: SEMC CD-ROM 0001 (H:) (USB)
    I 22:58:56 Found 1 DVD±RW/RAM, 2 BD-ROMs and 1 Unknown!
     
  8. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ref

    Mam kolejne 2 plyty. Czy wg was najnowsza wersja abgx pomoze ? Szkoda mi bedzie zmarnowac kolejnych 2 verbek.
    Moglbys tez podac ktos jak powinny wygladac ustawienia w abgx, zanim przepuszcze obraz ?
    Pomozcie ;p
     
  9. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kolejna plytka (tym razem inny obraz) i znow to samo. Plyta nie przeszla weryfikacji, nie wiem w czym problem...
     
  11. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    992
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Sprawdź czy cokolwiek nagrywa.
     
  12. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagrywa. Juz mi pomogli na innym forum. ;]
     
  13. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z nagraniem gry (ihas, xgd3)

    Co miałeś złe?
     
  14. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  15. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z nagraniem gry (ihas, xgd3)

    Chłopie, ja tak mam ustawione od zawsze i co 3 płytę mi nagrywa :-( Ale zawsze to coś :)
     
  16. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to lipne plytki pewnie. zamierzasz cos z tym zrobic ?
     
  17. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z nagraniem gry (ihas, xgd3)

    A co mam zrobić? Olałem to już dawno:) w sumie nagrałem 10 gier, spalone koło 30, czyli i tak,zysk,:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum