1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem gry lt.30 lite on ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaworek9971, Sierpień 28, 2012.

  1. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , problem dotyczy grania gry nagrywarka lite on ihas . Mianowic po załadowaniu obrazu gry i wypalaniu wyskakuje błąd
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e2b40ceca026c.bmp
    Po wciśnięciu tak wyskakuje kolejny komunikat :
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 510f5e28e059d.bmp
    Potem kolejno kiedy wcisnę ignoruj włączy się buforowanie płyty a ten bufor na dole skaka od 0 do 100 i wywala kolejny błąd i przerywa sie nagrywanie na 1%. Jaka jest tego przyczyna dodaj jeszcze że nagrywarka jest nowa .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    przepusciles gre abgx ? z ustawieniami pod lt 3 i czy grales LT Max
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jakim programem wypalasz gry?? zainstaluj img burng
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    zobacz sobie na zdjęcie błędu, będziesz wiedział jaki program. Robiłeś flasha nagrywarki?
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Racja nie zauważyłem, prawdopodobnie nie masz lt maxx w napedzie.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    raczej napewno nie ma
     
  8. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Flash nagrywarki jest nie zmieniany czy to rozwiąże ten problem ?
     
  9. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    wgraj lt max do nagrywarki, powinno pomóc
     
  10. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mógł byś podaj linka do tego programu :)
     
  11. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  12. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    nie brakuje, program jest w folderze iHAS 124B-ALOS
     
  14. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyskakuje mi błąd pliku exe i mogę wysłać raport lub też nie wysyłać go ..
     
  15. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    sprobuj z trybem zgodnosci
     
  16. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dalej to samo macie jeszcze jakieś pomysły
     
Wczytywanie...

Poleć forum