1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem gry na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ptaku2020, Lipiec 5, 2011.

  1. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przy nagrywaniu plyty w imgburnie wyskoczyl mi taki blad.

    abgxem przeskanowalem i wszystko jest ok. plyta to esperanza.podkreslam ze znajomy mi wczesniej nagrywal gierki na tej plytce i smigaja caly czas. predkosc 2.4x. plyta nagrywana imgburnem. w ustawieniach layer break ustawiony na 1913760. nie wiem czy w takim czyms na change book type powinnienem cos zaznaczyc, bo w ogole nie moge wybrac mojego napedu (Sony Optiarc AD-7580S).w czym moze tkwic problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak się nagrywa esperanzy za 1 zł to normalne. Widocznie kolega ma lepszą nagrywarkę, która sobie lepiej radzi z płytami takiej jakości.
     
  4. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kumpel kupuje w wiekszych ilosciach i wychodzi mu po 2.5zl.ja kupilem za 3, wiec nie mow ze kosztuja 1 zl. Co do nagrywarki to byc moze jest to jakis powod, lecz do konca mnie nie przekonuje. Moglby sie ktos inny wypowiedziec ?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    verbatimy ? a co z ustawieniami ? czy na pewno wszystko dobrze ustawilem ? blad wyskakiwal przy zmianie plyty na 2 warstwe
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Masz 2, a w sumie 3 możliwości

    a) Kiepskie płyty
    b) Kiepska nagrywarka
    c) a+b

    Metodą prób i błędów znajdziesz przyczyne
     
  8. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jesli nagrywam na laptopie to tez moze byc to jedna z przyczyn ? Sprobuje jeszcze na drugim laptopie i zobaczymy czy bedzie chodzic.
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeszcze się pytasz?
    Nagrywarki w laptopie nadają się do nagrywania mp3 co najwyżej
     
  10. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No nie wiem,ja nagrywam gry na xboxa,obrazy programów i wszystko chodzi bez najmnieszych problemów
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No może rzeczywiście przesadziłem, ale wiadomo że nagrywarka nie może się równać z wersją normalną.
    Nie wiadomo co za laptopa ma kolega, z którego roku.
    Poprostu nagrywarki zostają specjalnie zminiaturyzowane przez co ich wydajność jest również gorsza. Niektórzy wypalają na laptopach a innym wyskakują błędy
     
  12. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagralem gre na laptopie dziewczyny z nagrywarka hl-dt-st dvdram gt32n no i gierka smiga az milo ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum