1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Nagraniem gry Need for Speed Hot pursuit na Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mario95x, Grudzień 26, 2011.

  1. mario95x

    mario95x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż gdy chce nagrać grę poprzez ImgBurn wyskakuje mi błąd. Nagrywam poprzez plik dvd. Sprawdzałem w ABGX360 i wszystko było w porządku.

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Niewiem czy to złe ustawienie abgx'a czy może zła płyta. Nagrywam na płycie: esperanza DVD-R DL 8,5Gb Double Layer.

    Próbowałem też nagrać przez CloneCD to widać na płycie że coś nagrało. Lecz jak wsadzę do komputera płyte pokazuje że jest pusta. Niewiem co mam zrobić pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A przepuszczałeś przez najnowszego ABGXa?
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    gier na xboxa nie nagrasz na dvd dl -r tylko na plusach musisz
     
  5. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    abgx wygląda dobrze może tak jak pisał kolega wyżej albo spróbuj przez clone-cd ja używam i polecam
     
  6. mario95x

    mario95x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam najnowszego abgx'a myślicie że to zależy od + lub - przy R ??. Kurde. ;] A ma ktoś może screeny jak poprawnie ustawić abgx'a prosił bym o to. Z góry Dzięki
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na minusach nie działa a nawet ci abgx nie pomoże bez plusów
     
Wczytywanie...

Poleć forum