1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem gry THE DARKNES 2 I BATMANA ARHKAM CITY

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bati114, Marzec 4, 2012.

  1. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mianowicie to chodzi mi o to ze po nagraniu obu tytóŁow wkŁadam je do konsoli i wyskakuje komunikat ze pŁyta nie jest obsugiwana i nie wiem co robie zile dodam ze nagraŁem ufc 3 i fife 12 i dziaŁaja normalnie muj dash to 14699'0 nagywam na pŁytach verbatim na plusach bardzo bym prosiŁ o odpowiedzi z gury dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Masz LT 2.0 czy LT 3.0?
     
  4. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WŁasie niewiem da sie to jakos sprawdzic konosle dawaŁem tydzieni temu do aktualizaci
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A gry nagrywasz z topologią czy bez? Przepuszczasz obraz przez abgx przed nagraniem?
     
  6. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TAK OBIE PRZEPUSCILEM PRZEZ ABGX. z topologi TO ZNACZY BO NIE ROZUMIEM :) NAGRYWAM CD CLONE
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jak przepuszczałeś przez abgx to pisało
    Topology data is currently verified
    czy coś w stylu sectors are blank! ?
     
  8. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na konie wyskoczyŁo verivikation was sussesful i prees tu exit
     
  9. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Werifikacia zakoniczona powodzeniem
     
  10. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TERAZ ZOBACZYYŁEM TAK WLASINIE PISZE Topology data is currently verified
     
  11. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie o to pytałem, gdzieś tak wyżej jak połowa to powinno pisać w kolorach które podałem.
    Zresztą i tak to nic teraz nie da, bo jak nie zaznaczyłeś "disable writes", to teraz i tak będzie na zielono, nawet jak wcześniej było na czerwono.

    EDIT
    To jak nagrałeś z topologią to powinno działać pod LT 3.0 skoro niedawno aktualizowałeś.
    Wiesz jaki masz napęd w konsoli? Jak nie to podaj datę produkcji, jest z tyłu konsoli na naklejce.
     
  12. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dasz rady mi to napisac na poczte bo zamiasz liter to wyskakuja mi jakies znaki i nic nie moge przeczytac
     
  14. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Prawdopodobnie masz napęd BenQ więc powinna gra działać.
    Nagraj jeszcze raz ten obraz co przeleciałeś i jest na zielono.
    Jak będzie działać to masz LT 3.0 a jak nie to prawdopodobnie LT 2.0, a najlepiej spytaj się tego co Ci przerabiał.
     
  15. bati114

    bati114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum