1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem gry XDVDMullet..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sejk0, Grudzień 16, 2009.

  1. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam od niedawna nagrywam gry ściągłem ostatnio PES10 i nowego call of duty ale mam problem na etapie programu xdvxmullet... po uruchomieniu programu wciśnięciu "Browse" wdraniu pliku iso gry naciśnięciu next wyskakuje mi komunikat Video file is broken , invalid, or present. Would yould you like to fix? wciskam tak a następnie program prubuje naprawić plik lecz tego nie robi tylko wyskakuje komunikat NO VIDEO FILE FOUND wciskam OK bo tylko ten przycisk jest i następnie jest komunikat Path cannot be null parameter name ;path wciskam ok i następnie komunikat Video insertion FAILED! ISO might be broken! wciskam ok bo tylko ten przycisk jest i następnie jest menu głuwne programu xdvdm niewiem co mam zrobić nagrywając bez naprawy tego pliku psuje płyty. :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie używamy xdvdmulletera od ponad pół roku! Używamy tylko abgx i to w najnowszej wersji!
     
  4. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Dzięki a czy to może być przyczyną
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdzisz nowym abgx360 to będzie wszystko ok

    COD:MW2 ma Wave4 więc od razu uprzedzę Twoje pytanie: musisz patchować grę lub użyć activate.iso chyba, że masz Hitachi i 1.51
     
  6. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Tak wiem używam programu 360 wawe patch v1.2.2 by soulheaven...
    Sciągłem program który mi poleciłeś musze tylko nauczyć się go obsługiwać dzięki odezwe sie jak będe miał problem POZDRAWIAM
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na stronie w dziale ISO i w poradnikach znajdziesz tutek do abgx
     
  8. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    OKI dzięki pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum