1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem gry XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pabloromero, Grudzień 14, 2011.

  1. pabloromero

    pabloromero Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam.
    Chciałem nagrać grę za pomocą imgburn postępując zgodnie z instrukcją zamieszczoną przez użytkownika mlkgmk ale natrafiłem na inny problem.
    Mianowicie po "odklikaniu" błędu z pojemnością nośnika wyskakuje następujący komunikat:
    [​IMG]
    Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją?
    Jeśli to ma znaczenie to powiem, że korzystam z windows XP odpalonym na virtualbox w opensuse a nagrywarka podłączona jest poprzez USB.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Po co robisz to z poziomu wirtualnego windowsa ?

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  5. Marcins94

    Marcins94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
  6. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie używaj CloneCD

    Nie używaj kolego CloneCD bo nagrywasz tylko 97% zawartości gry i niestety pomijasz bardzo ważne sektory CIV potrzebne do prawidłowego i bezstresowego grania na live. Pozdrawiam
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa

    Ciekawe. To może powiesz nam, czego ma używać?
     
  8. pabloromero

    pabloromero Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Robię z wirtualnej maszyny, bo nie znalazłem odpowiedniego programu do nagrywania na linuksa. Wine też sobie z tym nie radzi.
    Później spróbuje nagrać za pomocą Clone i zobaczę co wyjdzie.
     
  9. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    vornoff.wordpress.com/2011/10/20/update-burning-xgd3-xbox360-isos-in-linux/

    Nie wiem czy nie będziesz musiał uzbroić się w ihasa.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  10. akcug

    akcug Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem kiedyś podobną sytuację, nie pamiętam czy błąd identyczny, ale po zakupieniu innej płyty (dokładnie tej samej firmy, ten sam model) problem ustąpił. U mnie prawdopodobnie zawiniła konkretna sztuka płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum