1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ramzesor, Wrzesień 11, 2009.

  1. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy włączam nagrywanie gry w ImgBurn to wyskakuje mi błąd:

    i miałem jeszcze:
    Nagrywarka to Slimtype DVD A DS8A3S SCSI CdRom Device (według menadżera zadań) w laptopie ASUS K50AB-SX010
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na PC mi działały te płyty - Platinum ;/
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pc to nie xbox na xboxa nagrywaj na verbatimach i wszystko będzie dobrze.
     
  6. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale chodzi mi, że jak nagrywałem na PC to nagrywały się i działały na xbox'ie, a teraz na lapie się nawet nagrać nie chcą...
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    W laptopie masz słabszą nagrywarkę.
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nagrywarka jakas noname,wiec temu sie nie nagrywa


    albo tez nie obsluguje dl'ek;]
     
  9. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Ja też mam taką słabą nagrywarke w ogóle. Tylko że już więcej tu płyty nie nagram ^^
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    oznaczenie kodowe twojej nagrywarki mówi że jest to liteon
    i nie obsługuje on nagrywania płyt dwuwarstwowych DL
    wystarczy poGooglować
     
  11. Darek120293

    Darek120293 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. Cris1994

    Cris1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    mozna tez nagrywac na płytach maxell. tez są dobre i tańsze niż verbatim
     
  13. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    a co sądzicie o płytach firmy Esperanza ;p ?
     
  14. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    esperanza lepiej nie naprawdę nie warto na nie tracić kasy ;/
     
  15. Cris1994

    Cris1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    u mnie w Głogowie verbatim jest po 7zł a maxell po 5,50zł
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Można zamówić przez allegro cake 10 szt i wtedy Verbatimy kosztują 55zł/10szt i wysyłka gratis
     
  17. Qaterro

    Qaterro Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Va-Va
    Poczekaj tylko cię poprawię...
    moja nagrywarka w laptopie też ma czasami takie odwały i gry mi działają choć nie mam napisu DL
    do autora: nagrała ci się w ogóle jakaś gra?
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Użyj programu NeroTools i sprawdzi Ci czy Twoja nagrywarka nagrywa DL
     
Wczytywanie...

Poleć forum