1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafał Gliniecki, Luty 14, 2014.

  1. Rafał Gliniecki

    Rafał Gliniecki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hamburg, Germany, Germany
    witam, nagralem gre, gra sie wlacza lecz po kilku sec wyskakuje ze mam przetrzec plytke szmatka itp, czy to jest wina zle nagranej plyty czy plytek o slabej jakosci, jak sprawdzalem plik iso, nie bylo zadnych bledow wszystko na zielono prosze o szybka odpowiedz;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rechu

    Rechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    BDG
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    917
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    polecam zaczynać nagrywanie od verbatimów - są to płyt potencjalnie najłatwiejsze w obsłudze, później jak opanujesz nagrywanie można skoczyć na jakieś tańsze i szukać taniej marki która da się wypalić u siebie na sprzęcie. Mi osobiście na starym lapku siadły po verbach platiniumy a później to już był ihas:)
     
  5. Rafał Gliniecki

    Rafał Gliniecki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hamburg, Germany, Germany
    tak nagrywalem zgodnie z instrukcja, plyty, najtansze z carefoura, zadnych innych nie znalazlem
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pewnie kiepska płyta.. kup Verbatimy - jeżeli piracisz i nie wydajesz pieniędzy na oryginalne gry to chociaż zainwestuj w dobre płyty do wypalania..
     
  7. loot2012

    loot2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    211
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Co do mojego przypadku to ja kupowałem parę innych płyt przed verbatim i tylko na nich wypaliłem grę do końca lecz gdy wrzucam ją do xboxa praktycznie jej nie czyta coś tam zakręci raz tylko gra się odpalila wydaję mi się że laser siada, ponieważ gry nagrane ihasem już nie czyta za 1 razem tak jak kiedyś. Jak myślicie ? Co do nagrywania nagraj na verbatimach i daj odpowiedź

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum