1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez shrek175, Grudzień 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. shrek175

    shrek175 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    otoz sciongłem gre xbox arcade Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers
    na pc nagrałem plik na płytew i za zadne skarby niewiem jak to zainstalowac na xboxa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Poszukaj najpierw jak prawidłowo nagrać grę na X360 a potem nagrywaj . Bo nie jest to takie proste jak się wydaje .
     
  4. shrek175

    shrek175 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    wiem jak nagrywać wszystko co nagrywałem to dziala tylko z tym mam problem
    a teraz to juz raczej niepokobinuje bo przed chwilą zuzylem ostatnią dvd dl
     
  5. shrek175

    shrek175 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
  6. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze Twoj iE nie obsługuje tej wersji wave.
     
  7. shrek175

    shrek175 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    ale xbox wogule niewykrywa pliku tej gry
    pisze plyta z roznymy plikami
     
  8. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może to dziwne się wydaje ale spróbuj tak:

    1. Wsadź płytę.
    2. Wejdź w bibliotekę gier.
    3. Poszukaj tam startera gry.
     
  9. shrek175

    shrek175 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    tam skonscionglem pisze abym sciongnol jakis pad kernnel
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum