1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vizard Ogichi, Sierpień 13, 2010.

  1. Vizard Ogichi

    Vizard Ogichi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Tak jak w temacie mam problem z nagraniem gierki na xboxa360. Po nagraniu napęd odczytuję płytę po czym mam tylko opcję otwórz napęd. Przyznam szczerzę, że jestem zielony jeśli chodzi o nagrywanie płyt i korzystałem z poradników jak to zrobić. Czyli ściągnąłem grę, pobrałem programy clonecd oraz abgx360 GUI zrobiłem tak jak w instrukcjach było nagrałem, ale gra nie działa. Dodam, że wgrywałem najnowszego dasha, ale i tak gra nie działa.

    To screen z gry którą nagrałem.
    [​IMG]

    Tu screen z ustawień abgx360 GUI.
    [​IMG]


    A tutaj screen z innej gry, ale jeszcze nie nagrywanej.
    [​IMG]

    Wiem, że temat może się powtarzać, ale kolega który od dawna nagrywa gry na xboxa i któremu to dobrze wychodziło bo robił to nie raz (niestety już nie nagrywa przez co jestem zdany na siebie ) sam też nie wie dlaczego gra nie działa. Proszę o pomoc w tej sprawie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wave 4. Czyli odpalisz tylko na iXtreme 1.61 + lub używając Activate.ISO. Jeśli nie masz zamiaru grać w sieci na tych kopiach, użyj programiku WavePatcher i sprowadź grę do 3 Wave i będzie śmigać bez dodatkowych czarów-marów przy przeróbce.

    PS.
    Gry nowsze niż... Gry 2010 + maja wysokie Wave, przeczytasz to w lini "PPI matches bla bla bla... ".
     
  4. Suchjy

    Suchjy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wyżej poprostu przerób do WAve 3... i powinno działać
     
  5. Vizard Ogichi

    Vizard Ogichi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha ok dziękuje bo próbowałem różnie i nie szło potem mi kumpel mówił by po wave pacher nie używać abgx a muller to w ogole pokazywal mi ze gry nie sa kompatybilne ale już wiem by po zmianie z 4 na 3 nie używać abgx tylko od razu wypalić

    no niestety przerobiłem na wave 3 i dalej nie odpala jest tylko odczytywanie a potem otwórz napęd nagrywałem imgburn 2.4 na verbatim nagrało się poprawnie ale i tak nie pogram

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn
     
Wczytywanie...

Poleć forum