1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem " iHAS124 B "

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Listopad 20, 2012.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Witam

    Kumpel nagrywa mi gry iHAS'em124 B ma wgrany iXtreme Burner Max
    wszystko fajnie elegancko , chcialem zeby mi nagral Assassina 3 po czym wywala blad z tym " Truncate " albo " overburn " cos takiego

    wszystkie poprzednio nagrane gry dzialaja i nie wyskakiwal taki komunikat


    O CO KAMAN ? !! :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
    Widocznie nie ma wgranego iXtreme Burner Max
     
  4. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przepuściłeś przez abgx? :C jakie info podaje? Czy wszystko mu się tam zgadza. Podaj jakiś zrzut z abgx.
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jeśli wyskakuje Truncate tzn., że nagrywarka jest źle sflashowana. Wgraj jeszcze raz iXtreme Burner Max i odpowiednie fw pod media ID płyt.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    i zmien kolege bo ten chyba do przedszkola chodzi:emmersed:
     
  7. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Problem z nagraniem " iHAS124 B "

    A jakim programem nagrywa imgburn czy cdclone?
    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Problem z nagraniem " iHAS124 B "

    Jeśli program wola o nadpalanie to nie ma flasha jak już pisali od nowa flash nagrywarki i powinno działać

    Jeśli wcześniej było ok to możliwe że coś kombinowal przy fw nagrywarki i przywrócił stockowy fw.
    Wysłane z mojego LG-E610
     
  9. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Problem z nagraniem " iHAS124 B "

    Ja mam ihasa i dobrze wgranego maxburna w imgburn nie pokazuje mi komunikatu o overburn czy truncate, a w cdclone pokazuje się ten komunikat.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum