1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem- imgburn blad.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kwadrat896, Sierpień 4, 2011.

  1. kwadrat896

    kwadrat896 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problemik z nagraniem AC:B. Posiadam plik "acb360.iso" i stwarzam do niego plik dvd tak jak jest to w poradniku na owym forum. I gdy klikne x2 na plik dvd otwiera sie przez imgburn czyli tak jak powinno ale po wlaczeniu wyskakuje blad "Invalid or unsupported image file format! Reason: First image file part is less than 2048 bytes in size".Prosze o pomoc bo takie cos mi sie pierwszy raz przydarzylo. Pzdr :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ustaw w img layer break na sztywno i zaladuj plik iso. Druga opcja to clonecd i tam otworz plik dvd.

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  4. kwadrat896

    kwadrat896 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki wielkie, pomoglo zrobienie na sztywno layer break :)
     
  5. aris94

    aris94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Mam taki sam problem, aczkolwiek nie rozumiem co to znaczy 'ustawić w img layer break na sztywno'. Byłbym wdzięczny gdy ktoś wytłumaczył.
     
Wczytywanie...

Poleć forum