1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem iso nagrywarka Pionier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez santosz, Wrzesień 21, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. santosz

    santosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, do kilku dni testuje mozliwośc nagrania gry zdjętej z neta, nagrywarka Pionieer DR TD08HB, programiem imgburn - do tej pory nie podswietlała mi sie nawet ikonka ale płyty były jakies trefne - po zakupie tdk dziś próbowałem wypalic obraz płyty - ikonka o dziwo się pokazala, nagrywanie ruszyło ale po kilku sekundach wyskoczyło to: [​IMG]

    Czy ktoś wie co sie stało i jaka jest przyczyna? Będe wdzięczny za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fossik92

    fossik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Hola hola hola wolnego....
    Tak błąd wyskakuje przy zwykłych nagrywarkach ale przy 97% a nie na samym początku...
     
  5. santosz

    santosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skad mam wiedziec czy nagrywarka jest w sytemie ihas? mam też kompa stacjonarnego i drugiego lapka - na zadnym z nich nie ruszyło nagrywanie płyty z grą. Co radzicie zrobic?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie w systemie IHAS tylko IHAS to model nagrywarki LITE-ON.
     
  7. santosz

    santosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jesli zakupie taką (widziałem na allegro za 65zł) to problem zniknie?
     
  8. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Po kupieniu iHasa rev b problem zniknie ale taki błąd nie powinien pojawiać się u ciebie nagrywając metodą truncate.
     
  9. santosz

    santosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli problem zniknie, ale i tak niezwykłe jest to ze sie teraz pokazał? Wczoraj sprawdziłem obraz iso abgxem i wszystko jest ok. Tak sie zastanawiam nad treścia tutorialu adama34689 - skoro xgd2 to 7,29 a uzytkownik fossik podaje ze próbowałem nagrać gre xgd3. Na jakiej podstawie ? skoro patrzac na rozmiar pliku gra którą próbowałem nagrać to xgd2 prosze spojrzeć

    [​IMG]

    To jaka to w końcu gra?
     
  10. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    A próbowałeś kontynuować z błędem? Ja tak miałem ostatnio z jednym tytułem, zrobiłem 3 razy kontynuuj i gra się wypaliła normalnie.
     
  11. fossik92

    fossik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja fachowcem nie jestem chcialem pomoc, zagalapowalem sie i wysunelem pochopne wnioski. Pamietalem ze tego typu blad wyskakiwal podczas nagrywania gier xgd3 wiec odrazu mi sie nasunelo ze nagrywales wlasnie gre w tym formacie. Sorry za zamieszanie ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum