1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem iso

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez adam DL, Styczeń 11, 2013.

  1. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam serdecznie. Przy nagraniu gry Prototype 2 wyskakuje mi taki błąd http://img580.imageshack.us/img580/6079/beztytuuilm.png nagrywałem ihasem. wcześniej wszystko ładnie wyglądało, czemu mi to wyskakuje. Z góry dzięki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mikikrol

    mikikrol Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robi się tak ponieważ gra zajmuje więcej miejsca niż płyta może pomieścić nicisnij "truncate" i sie nagra ale utnie tam koncowe 3 % gry czy cos takiego ...Można też kupić ihas wtedy sie nagra wszystko
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Lt max jest? Jak byl to wgraj jeszcze raz powino pomoc
     
  5. marus18

    marus18 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poland
    ja nagrałem grę ihasem COD BO2 i GOW3 i w obu mam dziwny problem. Przed nagrywaniem w abgx wszystko było na zielono po nagraniu ihasem pod LT3.0 mam taki oto komunikat [​IMG].
    Komunikat na przykładzie GOW3 ale nagrywałem też black opsa 2 i to samo ten sam błąd przy sprawdzaniu VIDEO. I w obu przypadkach jest tak że w grach się włącza menu itd. ale sama gra nie chce się załadować. wywala błąd o przeczyszczeniu płytki szmatką.
    O co kaman ????
    przed nagrywaniem wszystko na zielono !! a po już nie...
     
  6. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest LT max, nagrałem DMC: Devil May Cry i nie było problemu z tym, a przy Prototype jest ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum