1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem , już drugi raz takie coś !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gaaam, Lipiec 20, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć!!

    Mam taki problem , otóż przy nagrywaniu dwóch gier wyskoczył -/+ taki sam problem , otóż nagrywałem gierki takie jak :
    -Najnowszy Tomb Raider
    -Najnowszy Resident Evil

    Niestety nie posiadam nagrywarki LiteOn i tego jakiegoś "Ihasa" , ponieważ mam laptopa HP i nie da rady zmienić napędu(gwarancja itd...)

    Nagrywałem pierwszą grę to wyskoczył mi jakiś dziwny błąd na 3% nagrywania (Jakby coś było uszkodzone)
    Potem , tą samą grę nagrywałem drugi raz i wyskoczyło na 80%.

    Po jakichś 2 miesiącach nagrywam Residenta , i ten błąd wyskakuje przy 7% (Przy czym płyta w napędzie jakby "szurała")

    I tak myślę , może to być wina napędu ?? Na komputerze brata jest nagrywarka Sony i nagrywałem nią:

    -Fifa 12
    -AC Revelations i Brotherhood
    -Dead island i Dead Rising
    -Sleeping dogs 2 i wszystkie częsci GOW'a

    i parę innych...

    Nagrywam na płytkach EMTEC'a zawszę ładnie śmigało.

    Proszę bardzo o pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze te plyty to szmelc, kup verbatim i sprawdz bo byc moze twoja nagrywarka z laptopa nie potrafi nagrywac na takich plytach bo te gry spokojnie mozna nagrac na laptopie, po drugie do ihasa nie potrzeba zmieniac napedu bo nie wiem jakim cudem chciales wlozyc naped ze stacjonarnego PC do laptopa
     
    1 osoba to lubi.
  4. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No tak do konca to nie jest taki szmelc skoro WSZYSTKIE nagrywane gry na komputerze dzialaja..
    Verbatim zgadza sie sa najlepsze , ale u mnie nigdzie ich nie dostane , w MEDIA MARKT SATRUNIE EMPICU nigdzie ich nie mieli.. mam tylko to do wyboru, a nie bede z allegro zamawial bo nie bede teraz czekal nie wiadomo ile na 2 plyty ;p
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Problemem jest słaba jakoś płyt i nieodpowiednia nagrywarka. Miałeś po prostu szczęście nagrywając pozostałe gry :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okej , jak jakimś cudem dorwe Verbatimy to mogę nagrywać, czy dalej musze liczyc na szczescie?;p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum