1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem na dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paulos2011, Grudzień 29, 2012.

  1. paulos2011

    paulos2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ostatni przerobiłem konsolke na lt 3.0 i zakupiłem ihasa z wgranym oprogramowaniem. Nagrałem ostatnio fife 13 i nie chce sie w 100% nagrać na HDD, także uświadczyłem problemy z uruchomieniem płyty ( niekiedy sie nie włącza). Wiecie gdzie może tkwić problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    źle nagrana płyta.
     
  4. paulos2011

    paulos2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W imgburn nie było żadnych błędów ,także weryfikacja przebiegła pomyślnie.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    prawdziwą weryfikacje to robi klocek. i jak widać płyta mu nie pasuje. nie jest to wina samej konsoli.
    po prostu takie jest LT.
     
  6. paulos2011

    paulos2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może winą jest złe ustawinia w imgburn bo nigdzie nie ma tak dobrze wyjaśnione... może tak być ?
     
  7. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    fifa 13 to porażka ;/ mam też z nią problem ponieważ zacina się w niektórych opcjach i do tego kolory w tle zmieniły się na ciemne.. Spróbuj z inna grą i zobaczysz czy się to powtórzy, ale raczej z grą coś jest nie tak
     
  8. paulos2011

    paulos2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzisiaj nagrałem COD BO2 i jest to samo gra nie zaistaluje sie na dysku dochodzi do 49%. Jeszcze na dodatek dochodzi problem z teksturami w grze.
     
  9. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zmień bufor w ustawieniach IMGBurn na 512MB i powinno być dobrze. Wiem z doświadczenia. ;)
     
  10. paulos2011

    paulos2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja zmieniłem w tych dwóch opcjach i mi pomogło. ;)

    [​IMG] [​IMG]
     
    1 osoba to lubi.
  12. paulos2011

    paulos2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomogło, dzięki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum