1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem nowych gier LT+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Smoku86, Marzec 6, 2012.

  1. Smoku86

    Smoku86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Góra Puławska
    Witam,
    odrazu zaznacze iż szukałem tutaj na forum i wogóle w necie rozwiązania mojego problemu ale po całym dniu szukania i zmarnowanych już 5 ciu płytach mam dosyć. Wygląda to tak: mam zbanowanego elita z wgranym LT+ 2.0 i napędem benq. Nagrywałem już nawet bez abgx'a clonem cd czy img bunrnem przy pomocy opcji "nagraj do konća mednium" czy podobnie i gry śmigały (Gears of war 3, Skyrim V). Teraz jak chciałem tym samym sposobem nagrać czy to Soulcalibura V, Never Dead lub Asuras Wrath gra po wożeniu do xboxa pokazuje komunikat iż "płyta nie jest obsługiwana" lub "płyta nie może zostać odczytana". Obrazy gier oczewiście są w RF lub PALu. Wgrałem najnowszego dasha (metro) i dalej to samo. Płyty ofc Verbatim. W czym tkwi problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz najnowszy dash to tylko Lt 3.0 i skanowanie obrazu przez najnowszy Abgx.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. Smoku86

    Smoku86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Góra Puławska
    kurde czyli zwaliłem sprawe tym dashem?
    i a propo LT 3.0 to na tym nie pójdzie nic co wcześniej nagrałem na LT 2.0 i jeszcze wcześniej iextreme 1.41?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie będą działać tylko tytuły AP25/XGD3, XGD2 działają normalnie.
     
  7. Smoku86

    Smoku86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Góra Puławska
    aha dzięki, już lukam o co biega z tą topologią
     
  8. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 będziesz musiał nagrać od nowa i opcjonalnie z ap 2.5 (jeśli wcześniej nie nagrywałeś ich od nowa).
     
  10. Smoku86

    Smoku86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Góra Puławska
    czyli jak cofnę tą Topologię to nic nie da z tym daschem? i jedynie LT 3.0 załatwi sprawę?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. Smoku86

    Smoku86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Góra Puławska
    **** nie da siętego programu odpalic (siedzę na windzie 7 ultimate 64 bit) wyskakuje "nieobsługiwana aplikacja 16 bitowa" :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum