1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem obrazu ISO

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez natsu, Grudzień 1, 2010.

  1. natsu

    natsu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Przy nagrywaniu obrazu płyty pierwszy raz wyskoczył mi taki błąd:http://zapodaj.net/be936d26368a.jpg.html. Płytkę wypalałem programem imgburn. Płytkę próbowałem wypalić 2 krotnie ale za każdym razem błąd wyskakuje przy zamykaniu płytki w 50%. Proszę o pomoc. Z góry dziekuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jakich płyt używasz?? najlepiej Verbatim jeżeli ich używasz to ściągnij najnowsze sterowniki do napędu po drugie możliwe że napęd pada, aha i ogólnie sprawdź na innej płycie może jest walnięta

    PS.
    Najnowszy bios do twojego napędu to ver. DL13
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrywałeś już wcześniej gry na xboxa tą nagrywarką?

    Wygląda mi na to, że twoja nagrywarka nie obsługuje DVD+R DL (przy zmianie warstwy wywala błąd). Sprawdź w Nero Infotool, czy tak faktycznie jest.
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Dane techniczne napędu mówią o tym że nagrywarka wypala płyty DVD+R DL z prędkościa x6 więc moim zdanie albo płyta walnięta ale uszkodzony napęd(bios)
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Proponuje uaktualnić Firmware w nagrywarce dostepne jest pewnie na stronie producenta miałem podobny problem mianowicie duzo płyt odpadało po tym zabiegu jak narazie jest ok:)
     
  7. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  8. natsu

    natsu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NO właśnie, że wypalałem tylko nigdy nie wybierałem nagrywarki w ustawieniach na mój model tylko nagrywałem z domyślnymi ustawieniami. Ok zrobię jak radzicie ;)

    Dzieki wypalanie ruszyło i jest wszystko w porządku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum