1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Nagraniem/Odpaleniem gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojto_pl, Grudzień 2, 2009.

  1. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    Witam.
    Mam pewien problem. Mianowicie... Sciągołem sobie AC2, właczyłem xdvd Mulletera, wyskoczyło mi takie coś
    [​IMG]
    http://img207.imageshack.us/img207/8111/asdax.jpg
    Dałem autofixa, niestety nie zadziałało. Do akcji wkroczył abgx360. Po wykonaniu wszystkiego, nie wykrył żadych błędów. W xDVD Mulleterze wciąż to samo sie pojawiało. Wypaliłem gre na jakiejś tańszej płytce żeby nei marnować Verbatima. Po włączeniu pojawilo sie duże logo XBOX 360, z opcjami jak w pokazie slajdów czy filmie ;o! Nie mam pojęcia co robić... Za wszelką pomoc będę wielce wdzięczny : ]]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Czytać czytać i jeszcze raz czytac zapomniec o muelterku zastanowic sie nad swoja przeróbką i wave AC2.
     
  4. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    Wave został zmieniony, zapomniałem dodać... z Wave 4 na wave 3
    Więc w czym mogłem popełnić błąd?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po spatchowaniu nagraj i tyle ;)
     
  6. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    Tzn? Co mam spatchować? ;d Sry, ale sedze przy tym już dobrych kilka godzin, zmęczony i do mnienie dociera ;D
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No spatchowanie = przerobienie z wave4 na wave3
     
  8. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    Ah... mówie, mam już to za sobą. W czym innym tkwi błąd.. Tylko nie potrafie dociec w czym ;/
    EDIT: Wydaje mi się że w tej ramce to powininien, a nawet musi być zaznaczony iXtreme Compability.. no ale nie wiem jak do tego dojść ;f
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z abgx360 z już wypalonej płyty

    wg mnie abgx360 naprawił obraz znów na wave4
     
  10. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
  11. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Nie sprawdzaj z patchowanego obrazu w abg tylko od razu nagrywaj!!!
     
  12. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    Tak zrobiłem! Ostatnią rzeczą przed nagraniem było patchowanie.. Sam już nie wiem ;f
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz jest ok jaka masz przerobke?
     
  14. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    Jak wyżej ;d Jaka przeróbka? Tzn o co cho?

    EDIT: Hah, skumałem o co Ci chodzi. Właśnie nie wiem jaką mam przeróbke... ale to zbyt długa historia... Myślicie żę powinienem spatchować na wave2?
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W sumie jeżeli na wave3 nie działa to spróbuj... Może masz iXtreme 1.5 lub w dół
     
  16. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    OK, jutro spróbuje coś wykombinować.. Ale mam jeszcze takie pytanie. Właściwie to czym róznią się te wave? Jaka jest różnica między wave2 a wave4?

    PS. Wracając jeszcze tam migiem do tematu . to nie powinnoo mnie czasem niepokoić to "od ptaszkowane" okienko iXtreme Compability?
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mówimy Ci że nie patrz na ten program bo on od pół roku jest niekompatybilny ...

    Co to jest wave? Poszukaj na forum

    Są to partycje wideo w grach
     
  18. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    Dobra ludzie, dziękuje wam. Jakoś wspólnie do tego doszliśmy ; ]]

    Życzę przespanej nocy i pozdrawiam, Wojto
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale co w końcu działa?

    Bo nie wiem czy zamknąć temat czy nie ;)
     
  20. wojto_pl

    wojto_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim ;]]
    Gra działa doskonale! : )) Właśnie wypaliłem na wave2. Hah, siostra skończy oglądać film i jazda... pare godzin mam z głowy :]]
     
Wczytywanie...

Poleć forum