1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem pliku na płytę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ramzes305, Styczeń 6, 2012.

  1. Ramzes305

    Ramzes305 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam problem z nagraniem dwóch gier cod 3 i Battlefield 3. Gry maja wieksze pojemnosci od płyty.. Battlefield 3 8 738 846 bytes cod 3 8 738 846 bytes a plyta Free Space: 8*547*991*552 bytes, pierwszy raz sie z tym spotykam, nagralem 4 gry i nagrywarka wszystko dobrze nagrywa i nie bylo problemow. Nagrywam w imgburn. Sadze ze w innym programie mialbym ten sam problem bo pliki sa za duze. Jak to teraz nagrac?? Gry sciagniete byly z neta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagrywaj metodą "truncate" w imgburn. W clonecd do końca "mdeium".
     
  4. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pobierz najnowszą wersję imgBurna i nagrywaj metodą truncate, lub kup nagrywarkę IHAS (poszukaj na forum szczegółów).
     
  5. Ramzes305

    Ramzes305 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Móglbys mi podpowiedz jak to wykonac?
     
  6. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podczas nagrywania płyty z kopią gry powinno wyskoczyć okienko z metodą nagrywania. Wtedy wybierasz truncate.
     
Wczytywanie...

Poleć forum