1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem plyty? Blad video?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez KamaRa, Lipiec 27, 2010.

  1. KamaRa

    KamaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam oto screen z abgx:

    [​IMG]

    Nagrana płytę wkładam do x-a i odpala sie krotki filmik - a w głównym interfejsie pokazuje tylko - odtwórz DVD.

    Gdzie jest problem? Czy oprócz używania abgx potrzebny mi jest jakis inny program? Wczesniej nie mialem takiego problemu.

    Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ta gra ma wave 4 a podejrzewam ze masz ix 1.6 lub mniejszy, wiec trzeba patchowac na nizszy wave
     
  4. KamaRa

    KamaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy możesz mi powiedzieć jak to zrobić? będę wdzięczny.
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    wystarczy troche poszukac na forum, wszystko jest opisane, potrzebujesz programu 360WavesPatcher
     
  6. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
  7. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Też mam taki błąd i nie wiem jak to naprawic, ale jak ma wersje przeróbki LT to nie potrzebuje zmieniac WAVE ?? bo ta przeróbka łyka wszystkie Wavy. wiec o co chodzi ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum