1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem płyty, LG GSA 4167B

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez expert2000, Listopad 1, 2008.

  1. expert2000

    expert2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z nagraniem płyty. Nagrywałem CloneCD bądź ImgBurn na Verbatimach. Oczywiście zaznaczałem plik .dvd. Problem jest taki że po włożeniu dysku do xboxa wyskakuje błąd o zlym odczycie (i o szmatce). Jeszcze nie udało mi się pograć na kopii. Konsola odczytuje oryginały. Próbowałem jeszcze nagrywać płyty na 2 laptopach, jednym z nagrywarką toshiba, druga nie wiem jaka. Efekt ten sam. Proszę, wręcz błagam o pomoc :)

    Zapomniałem dodać że w konsoli mam napęd samsung.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Problem z nagraniem płyty, LG GSA 4167B

    1. Daj logi z ImgBurn
    2. Jakie gry - pełne nazwy
    3. Jaki masz FW w konsoli??
     
  4. expert2000

    expert2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z nagraniem płyty, LG GSA 4167B

    1. Wrzucę jutro, dziś nie mam możliwości.
    2. Virtua Fighter 5, Gta 4, Dead or alive 4, Soul Calibur 4
    3. iXtreme najnowszy.

    Dziś kalibrowałem laser, ustawiłem impedancję na 3,30 *20kOhm, nie pomogło. Mam nadzieję że to źle nagrane płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum