1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem Płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez samar360, Grudzień 14, 2009.

  1. samar360

    samar360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wtemacie.

    Nagralem tylko 2 plyty z czego 4 juz nagraly sie ale nie dzialaja. Da sie jakoś sprawdzić czy to sie nagra poprawnie? Od czego to zalezy w ogole ;/

    Było w innym dziale // Pablooo88
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Napisz jakie gry nie działają?
    2. Napisz jaki masz iXtreme?

    Wybacz ale wróżkami nie jesteśmy
     
  4. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    Tak jak kolega pisal podstawa jaki Ixtreme masz??
    jaki obraz z pewnego zrodla??innym dziala ten obraz??

    jesli 1.6Ixtreme to mzoe nie uzywasz plytki z activateiso
     
  5. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kolo, zawsze przed nagraniem sprawdzaj Abgx360 to nie zmarnujesz płytki, a jedynie 30 sekund. Potem pat****esz (o ile jest taka potrzeba) i juz. (TO DOTYCZY SPRAWDZANIA OBRAZU, A CO DO NAGRYWANIA TO INNI PISALI)
     
  6. samar360

    samar360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam najnowszego 1.6 Ixtreme. Wypaliłem Assassin's Creed 2, i sciagnelem go z jakiegos torrenta, gra sie wypaliła bez żadnych błędów ale po włożeniu do XB360 nie odtwearzała się i tak samo z Tekenem 6 było.

    Każdy obraz robie tym ABGX360 sprawdza mi cos i jest ok wszystko bo nie widze zeby tam jakis błąd wyskoczył. Chyba że macie instrukcje jak to odczytywać.

    A co z tym paczowaniem? Kiedy jest taka potrzeba i czym to zrobic?
     
  7. skubi234

    skubi234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    activate iso rozwiąże twoj problem to są gry wave4 i do nich trzeba używać właśnie activate iso lub patchowac do wave3
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Albo patchowanie gier z wave4 na wave3 a jak już masz nagrane to activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum