1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem płyty...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Piotr4, Październik 20, 2008.

  1. Piotr4

    Piotr4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2007
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdy chce nagrać grę, ściągnięta z: http://x360iso.org/index.php?topic=6500.0 z 1 linku
    Używam IMGBurn.

    Oto problem: ,,Cannot open file: C:\Documents and Settings\Piotr4\Pulpit\IMAGE1.iso

    Reason: Nie można odnaleźć określonego pliku.

    Czy zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    -sprawdź czy plik jest na tej ścieżce na pewno
    lub:
    -Spróbuj wypakować jeszcze raz tą gierkę z archiwum i w ImgBurn załaduj plik .dvd (bo ten się ładuje do nagrywania, a nie .iso)
     
  4. Piotr4

    Piotr4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2007
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    Właśnie tak robie dvd, a nie iso. I tak wyskakuje ten błąd...
     
  5. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    A nie wyskakuje żaden błąd przy wypakowywaniu gierki na dysk?

    Można jeszcze:
    -jeśli posiadasz jeszcze jakiś dysk/partycję wypakuj tam (chodzi o inne miejsce znajdowania się obrazu na dysku)
    -zainstaluj jeszcze raz ImgBurn
     
  6. Piotr4

    Piotr4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2007
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    Zrobiłem co kazałeś 0! Efektów.... ;(

    Słucham dalszych propozycji.
     
  7. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    teraz to już sam nie wiem... Niby ImgBurn nie może znajść ścieżki...
    A wypalałeś już na tej nagrywarce jakieś dwu warstwowe płytki ?
    Inaczej mówiąc czy twoja nagrywarka obsługuje DVD DL
     
  8. wajs

    wajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2007
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    Wykasuj plik .dvd, dla imgburn jest on zbędny, do wypalania wskaż plik .iso, upewnij się czy w ustawieniach masz layerbreak 1913760
     
  9. Piotr4

    Piotr4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2007
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    A jak się to sprawdza w ustawieniach? Ja mam wersje ImgBurn 2.3.2.0.
     
  10. wajs

    wajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2007
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    Ustawienia i zakładła zapis.
     
  11. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    no to nie czajem...jeśli wszędzie mówią by nagrywać właśnie przez plik dvd. a TY mu każesz go usunąć ? :D hehe ? nie czaje :D. a może plik dvd. i plik iso masz w innym miejscu ?

    ja zawsze wskazuje plik dvd. i żadnego błędu.
     
  12. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    Ale to już było... Otwórz plik .dvd notatnikiem i sprawdź, czy nazwa obrazu .iso jest prawidłowa, oto cała filozofia 8)
     
  13. wajs

    wajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2007
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z nagraniem płyty...

    Ja pier... robicie jakiś wielki problem z byle czego.
    W pliku .dvd ma spieprzoną nazwę do pliku .iso.
    Niech ten plik .dvd usunie ******* i po problemie, po co kombinować z notatnikami, nazwami itp.
    W ustawieniach layerbreak na 1913760 i wypalać z pliku .iso

    rowerser plik .dvd jest potrzebny do clonecd, bo w tym dziadowskim programie nie ma co ustawiać i trzeba mu ręcznie wskazać w pliku .dvd kiedy ma przejść z jednej warstwy na drugą.
    Mi też się zdarzyło kilka razy że plik .dvd był skopany, zawsze go kasuje i jest ok.
     
  14. dj_orzel00

    dj_orzel00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problrm ale widze ze wynika z tego ze ten plik jest taki zwykly a wszystkie inne gry jakie wypalalem to mialy ten plik spakowany. Co mam robic?? Czy go spakowac?? Jest tak w kazdej grze Fight night 3 co robic??
     
  15. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ustaw jak tu lej na pliczki .dvd:

    [​IMG]

    A jak ci zlaeźy na .dvd to stwórz sobie w XDVDMulleter

    [​IMG]
     
  16. dj_orzel00

    dj_orzel00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://img78.imageshack.us/my.php?image=qaqaqaqea9.png
    to jest moj problem. Dobra juz wszystko wiem. Offtopic dzieki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum