1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem plyty...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Carlito22, Styczeń 4, 2009.

  1. Carlito22

    Carlito22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym poprosic was o pomoc... Probowalem nagrac plytke. Wszystko po sciagniecu bylo ok, dwa pliki jeden .iso drugi .dvd. Sprawdzialem obraz w xdvdmullterze, rowniez bylo ok. Wrzucilem plytke do napedu. Nagrywalem Imgburnem. Zmienilem booktype, predkosc 2,4x. Wiec jak czytalem na forum wrzucilem do nagrania plik .dvd. Bylo w nim dobry LayerBreak i to cos z .iso. Tyle tylko ze na plyte nagral sie sam plik .dvd. Zrobilem drugi, raz i to samo. Sprobowalem wiec wrzucic obraz plyty. W polowie komp mi sie zawiesil...
    Moj sprzet: plyta Platinum, nagrywarka lite-on, xbox przerobiony ixtreme 1.4. Pomocy!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shimaru

    Shimaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poczytaj na forum, a dowiesz się, że:
    - najlepsze płytki to Verbatim
    - Lite-on nie jest najlepszą nagrywarką do X'a
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    w *.dvd musi znajdować się nie "coś tam z *.iso" tylko nazwa_obrazu.iso. I plik i obraz muszą znajdować się w jednym folderze. Podejrzewam że nagrał się Tobie plik *.dvd ponieważ nazwy obrazu były rozbieżne.
     
  5. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hej mam problem bo wgl nie mam pojecia jak nagrac gre :( sciagnelem gre ale nie mam zadnego pliku .dvd ani .iso tylko wszystko jest w foldeze moglby mi ktos powiedziec jak to nagrac zeby dzialalo i czy potrzebna jest plyta dvd dl czy moze byc dvd r?



    czy jam mam to wszystko w folderze i zrobie z tego iso i nagram na dvd dl przez nero to moze mi dzialac?
     
  6. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    poczytajcie poradnik w dziale ISO...napewno znajdziecie..
     
  7. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy jak mam to wszystko w folderze i zrobie z tego iso i nagram na dvd dl przez nero to moze mi dzialac?
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jak postąpisz wg poradnika to musi działać... no chyba że masz jakiś wadliwy sprzęt :p
     
  9. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tylko nie przez NERO a lepiej ImgBurn albo CloneCD
     
  10. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no bo ja jestem glupi bo nagrywalem na dvd r i nie dzialalo ale jak zrobie z tego iso i i chce sprawdzic w mullter to pisze ze to nie na xbox360 :(








    PLIS HELP !!!!:(
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Daj mi screen'a gry, którą chcesz nagrać z mulletera, oraz co w ogóle chcesz nagrać.

    ps
    echhhhhh
     
  12. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    [​IMG]
    no prosze screen

    no a chce nagrac ta gre i co mam zrobic? :-|
     
  13. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ty tak na poważnie ?? Z Mulletera prosiłem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum