1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomek Borowicz, Listopad 21, 2012.

  1. Tomek Borowicz

    Tomek Borowicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem AC III stąd: Konsole :: Assassins Creed III (2012) [PL] [RF] [LT+2.0] i nagrałem go iHasem B, po włożeniu płytki do xboxa gra uruchamia się, przechodzi do menu, ale po włączeniu nowej gry (zaraz po filmiku wprowadzającym) konsola wysypuję się i jedyne co mogę zrobić to ja wyłączyć. Kiedy próbowałem zainstalować grę na dysku po ok. 35% wyskakuje komunikat: wyczyść płytkę suchą szmatka. Mam wgrane lt3.0. Czemu gra nie działa ?? I co zrobić żeby zaczęła działać :) Z góry dzięki za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Odp: Problem z nagraniem płyty

    Po pierwsze abgx był?
    Po drugie czy nagrywasz 4x czy 2.4x?
    Po trzecie opc masz wyłączone w imgburn
    Po czwarte musisz znowu nagrać :)

    Wysłane z mojego GT-I9300
     
  4. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Problem z nagraniem płyty

    A po co ściągasz gry pod lt 2 jak masz lt3? Jak nie przepuścisz przez abgx to masz złą topologie, co tu dużo myśleć? Sami sobie problemy robicie i placzecie

    Wysłane z mojego LG-E610
     
  5. Tomek Borowicz

    Tomek Borowicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgodnie z radami panów wyżej pobrałem grę jeszcze raz (stąd: Konsole :: Assassins Creed III (2012) [PL] [RF] [LT+3.0]) w wersji na LT3.0. Przepuszczam ją przez abgx-a (z takimi ustawieniami: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting) i otrzymuję taki komunikat: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting . Dodam że z ciekawości sprawdziłem tak też poprzednią kopie i wyskoczył ten sam komunikat (ta sytuacja miała także miejsce przy sprawdzaniu dwóch innych gier na LT.3.0 które pobrałem) Nagrywać tak jak jest czy coś zmienić w ustawieniach abgx-a ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum