1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Nagraniem !!Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nemsik, Luty 2, 2010.

  1. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam taki problem kopiuje gre Cdclonem wypala ja normlanie i dziala chce jeszcze raz nagrac ta same gre i juz nieestety nie da sie nagrac :/ w czym moze byc problem ?? prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Polecam IMG burn. Jak dla mnie idealny program.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Może spróbuj zrestartować clonecd przed kolejnym nagraniem następnej płyty . Ja tak robię i działa . Chyba , że pousuwałeś jakieś pliki z grą lub plik *.dvd ?
     
  5. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale jak to się nie da ponownie? psuje płytę czy jak , bo nie rozumiem..jakiś komunikat?czy czasem nie zaznaczyłeś tam opcji "usuń plik po poprawnym nagraniu", pliki sa nadal na komputerze?
     
  6. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic nie usuwalem bufor wogole nie idzie predkosci nagrywania tez nie pokazuje
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A spróbuj nagrać za pomocą imgburn lub xbox backup creator . Bo może nagrywarka siada ?
     
  8. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam nowego laptopa wiec watpie zeby nagrywarka siadla pozatym wczesniej nagrywalem inna gre i sie nagrala pozniej raz bourna bylo oki i chcialem drugi raz i niestety lipa
     
  9. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zresetuj komputer i powinno działać, chyba że włożyłeś jakąś złą płytę, czasem trzeba odczekać dłuższą chwilę aż bufor ruszy jeżeli przerwaleś w tym momencie to możliwe że płyta jest już zepsuta, włóż inną
     
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wypróbuj imgburna , jeszcze nie miałem z nim problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum