1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem Prince of Persia

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mateo2048, Styczeń 5, 2009.

  1. mateo2048

    mateo2048 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Witajcie, otóż chciałem nagrać tą najnowszą Prince of Persia przez IMGBurn. Chciałem nagrać na płytkę Emtec DVD+R DL z prędkością 2x.. Plik .dvd jest raczej dobry bo już miałem go w wstawce (z grupy AllStars :)). Załącze SS z błędem bo nie mam pojęcia jak go wytłumaczyć.

    P.S. To pierwszy raz próbowałem nagrać gierkę na XA..


    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    hmmm ja bym stawiał na płytę jak możesz (musisz) to kup Verbatimy 2.4 bo one najlepsze są i najmniej kłopotów sprawiaja

    co tu jeszcze można dać ja bym obstawiał nagrywarkę ale jasnowidzem nie jestem wiec podaj mi proszę swój model .
     
  4. mateo2048

    mateo2048 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Nie potrafię Ci podać dokładnego modelu.. :) Wiem że jest LG i na allegro kosztuje ok. 40zł :) A i sprawdzałem wcześniej programem czy da rade nagrywać nią płyty DL, i wynik był pozytywny :)
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Tą nagrywarke to se mozesz na smietnik wywalic 3 letni zabytek plus nosnik do dupy to nie ma szans na powodzenie.
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jeżeli masz jeszcze trochę cierpliwości to ewentualnie wymień narazie płytkę na verbatim. Jak to nie pomoże to raczej nagrywarka. Jeszcze tylko przed nagrywaniem zaktualizuj jej fw.
     
  7. Adore

    Adore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wlasnie nagralem dokladnie ta wersje gry i niestety pokazuje mi sie komunikat "To play this disc, put it in an Xbox 360 console".

    Konsola ma miesiac, nic z nia nie robilem (zadnych updejtow).
    Nagrywarka: domyslna na laptopie Lenovo SL300
    Plytka: Emtec DVD+R Double Layer

    Wszystko wydaje sie byc ok, ale mimo to komunikat sie pojawia? Co moze byc przyczyna? Dodam, ze nagrywalem dwa razy, dla pewnosci ze to nie wina plyty / nagrywaki - ale bez zmian :/
     
  8. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    A masz chociaz przerobiona konsole :).Nagrywarki w lapsach sa do bani a Emtec to nie płyta tylko śmieć.
     
  9. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    popieram kolegę co do płyt, nie pal na Emtec'ach, a z nagrywarkami to różnie bywa. Spróbuj na innej płycie. Oczywiście polecamy Verbatim :)
     
  10. krysto68

    krysto68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ja osobiście od dłuższego czasu wypalam na kodakach,i powiem że nie miałem do tej pory żadnych problemów.Na jednej nawet zrobiłem eksperyment z mocnym porysowaniem i tu zaskoczenie zero problemów dalej śmiga.Pozdrawiam
     
  11. kolba

    kolba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    potwierdzam ze EMTEC to straszna lipa...kupilem 5 szt bo innych akurat nie bylo i z 5szt tylko jedna po nagraniu dziala...wczesniej nagralem 5szt plytek PHILIPSA i dzialaja bez zarzutu.
    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum