1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem Red Dead Redemption

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PrZeMoFaLuBaZ95, Maj 18, 2010.

  1. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Próbowałem nagrać grę RDR programem clonecd nagrywa nagrywa i nagrało nie było żadnych błędów , wrzucam płytke do x360 i **** "odtwórz DVD" moja nagrywarka to Samsung SH-S222A (ATA). Wie ktoś czemu nie działa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może nie ten wave?
     
  4. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Zmieniłem na wawe3 bo od kolegi pożyczałem a on też zmienia na wawe3 i mi działało to raczej nie ten problem. aha dodam że po wrzuceniu płyty do PC pokazuje że rozmiar to 151MB a powinno być 5.xx
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pokaż log z abgx360.
     
  6. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
  7. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to sprawdź bo obraz może mieć jakieś błędy.
     
  8. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
  9. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odświeżasz to wrzuć ten log z abgx;a
     
  10. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    złym programem nagrywasz nagrywaj imgburn to najlepszy program do nagrywania gier na xbox ai sprawdż obraz w abgx360 jak nie ma bedów to muszi działac a jesli nie no pobierz no gre od nowa naj lepiej z tąd www.tnttorrent.info polecam darmowa rejestracja w serwisie
     
  11. maciek267

    maciek267 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nikt tu z fusow nie wrozy.. Wzuc loga
     
  12. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
  13. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jeżeli zmieniałeś wave gry na niższy to nie sprawdzaj obrazu abgx'em.
    Najpierw sprawdź i jeżeli obraz jest dobry to wtedy spat**** gre i nagraj. Powinno być dobrze. :shisha
     
  14. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    kurde a ja najpierw spatchowałem :( co teraz zrobić?
     
  15. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Programem do patchowania przywróć pierwotny wave (spat**** ją po prostu jeszcze raz tylko na taki wave jaki miała wcześniej) jaki miała gra. Potem przepuść przez abgx. Jak wszystko będzie ok to zpat**** ją na wymagany wave i nagraj. Powinno być dobrze.
     
  16. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    ściągałem grę z polishbytes.pl i zapomniałem że tam jest pokazany log gry on:
    http://i43.tinypic.com/91i8w7.png

    a nagrywarka samsung sh-s222a powinna być dobra do nagrywania gier na x360?
     
Wczytywanie...

Poleć forum