1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem Red Dead Redemption

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pitt1990, Sierpień 10, 2011.

  1. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, wczoraj ściągnąłem grę Red Dead Redemption ze strony Exsite.pl. Po rozpakowaniu abgx 360 poprawnie spatchował grę po czym WavePatcherem zmieniłem wave na 3. U tutaj pojawia się problem zacząłęm nagrywac Img Burnem jak zawsze zresztą, ale nagrywanie po dwóch próbach zawsze zatrzymuje się na 50% i wyskakuje błąd I\Q Error itp. Dlatego pytam was koledzy co może być nie tak, zawsze nagrywam Esperanzami prędkością 2,4 x. Wszystkie wcześniejsze gry robiłem tak samo i bez problemu mi nagrywało. Na przykład wczoraj Naruto Ultimate Ninja Storm 2 nagrywałęm tak samo i działa dokładnie chwilę potem zacząłem nagrywać RDR. Dzięki z góry za pomoc z niecierpliwością czekam na komentarze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Esperazne u mnie często zawodziły
    Nagrywaj na Verbatim. Z tańszych polecam Omega
     
  4. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pozwolę się zapytać gdzie tu jest logika skoro 10 innych gier właśnie na esperanzie i tym samym sposobem co teraz nagrało się bez zarzutu? Najdziwniejsze jest to, że2 próby nagrania zakończyły się fiakiem na 50 %...
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli w momencie, kiedy nagrywarka zmienia warstwę do nagrania. Kup normalne płyty, albo lepszą nagrywarkę, jak sobie chcesz.
     
  6. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jezus jedna tania esperanza ci sie zepsula i juz zkladasz osobny watek. Plyta byla trefna i nagrywarka miala problem z przejsciem na druga warstwe. Nastepnym razem zaloz watek jak popsuja ci sie z 2 - 3 pod rzad.

    Nie ktorzy to panikuja jak by DL conajmnie byla w cenie blueray :/

    Ja osobiscie pale na platinium za 1,7zl i licze sie z tym ze nie kazda sie nagra...

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  7. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napisałem przecież, że po dwóch próbach czyli zmanrowałem 2 płyty, i dlatego opisałem fakt ponieważ zawsze błąd wyskakiwał na 50 % więc raczej to nie był chyba problem z płytą?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to moze byc tylko problem z płyta lub nagrywarka
     
  9. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    zamiast tych 2 mogła być 1 verbatima I by działała :p
     
  10. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ok spróbuje dalej skoro wcześniej nie było problemów to musi się w końcu nagrać...
     
  11. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sprobuj na verbach, jesli tez nie pojdzie jest duze prawdopodobienstwo ze nagrywarka ma juz dosc. Mozesz tez sprobowac zamiast imgburn, clonecd. Ja osobiscie clonem zawsze nagrywamnagrywam

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  12. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie może spróbuje CD Clonem mimo, że większość nakłania do nagrywania Img Burnem...
     
  13. domin61

    domin61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skyrim
    Ja ostatnio nagrywałem na płytkach Platinum i wszystko ładnie działa RDR smiga i to jest narazie najlepsza gra na x'a jaką mam :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum