1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem Shadow of Mordor Topology Data Is Blank

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xonee, Listopad 15, 2014.

  1. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam, wiem ze to dzial dla swierzakow aczkolwiek nie odwiedzam czesto forum i nie moglem dopasowac mojego problemu do innych kategorii prosze o przeniesienie w razie czego ale mam problem gdy przepuszczam gre Shadow Of Mordor przez ABGX360 1.0.6(najnowsza wersje) wyskakuje mi komunikat topology data is blank zawsze dogrywalo mi topologie a teraz nie co na to poradzic ?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Prawy przycisk myszy>Właściwości i odznaczy pan tylko do odczytu
     
  4. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    pliki iso? mam odznaczone
     
  5. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak , plik ISO. Spróbuj usunąć grę z programu ******* oraz wyłącz ********, jeżeli obraz został pobrany.
     
  6. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    poradzilem sobie z problemem poszukalem na internecie troche az w koncu sie udalo z oficjalnej strony abgxa trzeba pobrac plik .ini ktory trzeba umiescic w odpowiednim katalogu (w abgx wcisnac ctrl+f) i wrzucic plik .ini do folderu abgx360 sa tam konfuguracje do serwera skad pobierze sie topologia
     
  7. loot2014/ban

    loot2014/ban Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2014
    Posty:
    192
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Poradnik do tego fixa jest w dziale dla swieżaków.
     
  8. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To spoko , brałem pod uwagę że wgrałeś fixa.
     
  9. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    poradzilem sobie z gra a tutaj drugi problem... straaaasznie wolno doczytujace sie textury... a gdy instaluuje dvd2 na dysku to wywala mi blad podczas grania 'blad autoryzacji dysku'
     
  10. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To ze tekstury się wolno wczytuja to kwestia samej gry, nic na to nie poradzimy. Miejmy nadzieję że po premierze wyjdzie jakiś patch który to naprawi. A co do DVD2 to się nie wypowiem. Osobiście nie miałem żadnych problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum