1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem Smackdown vs Raw 2010

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dpk, Grudzień 5, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć. Jestem nowy.
    Ściągnąłem grę Smackdown vs Raw 2010 (pełna nazwa: WWE SmackDown Vs RAW 2010 [RF] [X360][2009][ENG]). Wypaliłem na płytkę i nie działa. Czytałem, że trzeba spatchować grę XDVDMulleterem. Otwieram w tym programie iso i budka iXtreme Compatible jest pusta, więc miała prawo nie działać gra. Potrzebny jest jakiś steahtl patch, lecz nie mogę go znaleźć. Gdy XDVDMulleter chce spatchować iso przez sieć, także nie może znaleźć patcha. Czy znacie stronę, z której mógłbym ściągnąć ten patch, lub bez tego nagrać tak, aby gra działała? Bardzo proszę o pomoc.:confused::(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    jaka masz nagrywarke?
    na jakich plytach nagrywasz?
    w jakim programie?
    i najwazniejsze jaka masz przerobke?
     
  4. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywarka Philips.
    Nagrywam na dwywarstowych Verbatimach DVD+R DL.
    Ostatnio nagrywałem w clone cd.
    Nie wiem, ale chyba iXtreme, bo gdy nagrałem ostatnio płytkę bez patchowania, w xboxie pisało nierozpoznawalna płyta.
    PS:Mam xboxa tydzień i dopiero nagrywałem pierwszą płytkę, ale i tak nie działa. To pewnie wina, że nie spatchowałem gry.
     
  5. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    nagrywaj w imgburn jak nie wiesz jaki iXtreme to nie ma o czym rozmawiac
     
  6. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czytałem, że trzeba wgrać steahl patcha, bo inaczej gra nie będzie działać. To pewien dowód na to, że mogę mieć iXtreme, ale nie wiem jakiego :( Ale pewnie 1.6 bo dałem do przerobienia we wtorek.
    PS:Zależy mi przede wszystkim na steahlt patchu do svr 10.
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz iX 1.6 to nie musisz nic robić z tym obrazem bo on ma wave3 więc powinien działać
     
  8. wrobe_l94

    wrobe_l94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rawicz
    Sprawdź ABGX360 on wszystko naprawi.Możesz gra jest WAVE 4.Ja ściągnąłem od razu przerobioną i śmiga.


    Nie wprowadzaj w błąd bo gra ma wave3 a nie wave4 // Pablooo88
     
  9. Evill

    Evill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Smackdown vs raw 2010 ma wave 3 ( sam gram ) spróbuj w IMGburn wypalic i powinno wszystko śmgać
     
  10. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://xboxforum.pl/informacje-dla-poczatkujacych-f50/ixtreme-faq-55.html
    Tam pisze: steahlt patch jest konieczny, do uruchomienia backupa na iXtreme. A także przeczytałem, że jak się nie wgra tego patcha to gra nie ruszy tak jak w moim przypadku.
    EDIT: Ja ściągnąłem chyba nieprzerobionego, a kolesiom którzy to sćiagali działa :/. Ściągałem stąd http://www.haszkod.pl/gry,wwe_smackdown_vs_raw_2010_rf_x360_2009_eng,ygoow,5996.html ygoowem.
    Do Evill: Ściągałeś już spatchowanego?
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ehhh uwierz nam że nie we wszystkich grach to trzeba

    Ściągasz grę => sprawdzasz w abgx360 => jak jest wszystko ok to po prostu nagrywasz

    Gry z wave2 i 3 pójdą bez problemu
     
  12. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG] [​IMG]
    Czy teraz będzie zdiałało. Poprzenio przed nagrywaniem, było steahlt failed. Czy już obraz jest gotowy do nagrania ?
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. DMI powinno się samo naprawić
     
  14. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może jednak trzeba wgrać steahlt patcha? Gdy otwieram przez XDVDMulleter to iXtreme compatible nie jest zaznaczone.
    PS: Pytam się, bo nie chcę zmarnować drugiej płytki. Wolę być bardziej pewien.
    A teraz pojawił się inny problem :( . Na samym początku nagrywania wyskakuje DeviceBufferThread Runtime Exception! EAccessViolation.
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mulletera nie uzywa sie od ponad pół roku!
    Używaj tylko abgx360
     
  16. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie mogę. Zmarnowałem drugą już płytkę :(. Tym razem z powodu błędu w imgburn. Czy da się jakoś naprawić płytkę?
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jak imgburn Ci źle działa używaj CloneCD
     
  19. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    smackdown vs raw ma wave 3 nie patch'uj nic

    do nagrywanie polecam imgburn a jak błędy ci podczas nagrywania wyskakują przeczyść nagrywarkę bo może kurz w niej zalega (tak miał mój kumpel)
     
  20. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jutro spróbuję wypalić clone'm cd i sprawdzę czy hula. ;) Jak nie będzie działać to już nie wiem :/ .

    EDIT: Działa!!! :). Dzięki Wam za pomoc. ;)
     
  21. piross

    piross Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    mam problem z weryfikacja tej gry:
    WWE SmackDown Vs RAW 2010 [Por Confirmar][XBOX360][Region Free][WwW.GamesTorrents.CoM]

    [​IMG]

    Teraz nie wiem czy gfo wypalac czy sciagac nowy ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum