1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem sonic generations

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez losiu2105, Kwiecień 15, 2012.

  1. losiu2105

    losiu2105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam moze ktos pomoże bo ja już niewiem co jest trąfem,a więc przerobiłem gre sonic generations xgd3 abgx 1.0.6 na lt 3.0 napisało ze wszystko ok.,wypaliłem na verbatimie imgb 2.5.6.0 wszystko zaznaczone prawidłowo na końcu oczywiście overburning i prędkość 2,4,odpaliłem na konsoli przeróbka 3.0 i dash 14.719 gra poszła,pojawiły sie poczatkowe obrazy sega itp. i po tym wszystkim nastał czarny obraz i nic,nagrałem chyba na 5 płytkach i dalej to samo,może ktoś miał to samo,proszę o pomoc
    z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przy wyskakującym okienku zaznacz "Truncate".
     
  4. losiu2105

    losiu2105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypaliłem to w truncate i dalej to samo,poczatek sie pojawił i nastąpiła ciemność,płyta sie zatrzymuje i lipa,kolejny verbatim:(
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zmień nagrywarkę
     
  6. losiu2105

    losiu2105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale wszystkie gry czy starsze czy nowsze wypalam to chodzą bezproblemu,tylko z tą jakis problem,a jaka nagrywarka najlepiej ta z ihasem?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj iHAS'em z LT MAX z FW pod odpowiednie płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum