1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Nagraniem WAŻNE !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Keish, Październik 5, 2010.

  1. Keish

    Keish Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam duży problem z xboxem i pisze do Ciebie bo już nie wiem co mam robić. Mianowicie kupiłem niedawno przerobionego xboxa elite w lombardzie ale tam nie wiedzieli jaki ma ixtreme. I teraz tak:
    1. Nagrałem GTA 4 z wave 3 i śmiga
    2. Nagrałem Assasin's creed II z wave 4 i też działa
    3. Nagrałem Dante's Inferno z wave 4 i działa
    I teraz problem:
    1. Tekken 6 nagrywałem zarówno z wave 4 jak i patchowałem do wave 3 i nie działają.
    2. Fifa 11 nagrałem z wave 4 a potem jeszcze patchowalem do wave 2 i też nie działają.
    3. Próbowałem płyty activate.iso i też lipa. Wszędzie pisze "Otwórz napęd".
    I teraz moje pytanie:
    1. Jaki mogę mieć wgrany ixtreme?
    2. Czemu gry nie działają i jak mam je patchować żeby było dobrze?
    Bardzo proszę o pomoc bo już serio nie wiem co robić. Wybuliłem 50 zl na płyty juz ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    1. jeżeli działają wave 4 to prawdopodobnie masz iXtreme LT
    2. nie musisz patchować gier jeżeli śmigają Ci wave 4.

    moje pytanie: podaj date produkcji konsoli i jeżeli możesz/potrafisz zdejmij obudowe i tam masz napisany jaki napęd masz :) więc też podaj nazwe ^^
     
  4. Keish

    Keish Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola jest z maja 2009 i jest to Jasper. Obudowy nie będę rozkręcał ale napęd jest Lite-on/Benq (nie wiem dokładnie bo wyglądają tak samo). Chodzi mi o to że nie wszystkie gry z wave 4 działają. Dante's inferno i AC II śmiga, ale już np. Tekken 6 czy Fifa 11 nie i tu jest mój problem. Jak wrzucam te gry to pisze tylko "Otwórz napęd".
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Moze brak ci jakiejś aktualizacji jaka wersja dasha?
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    jeżeli dante Ci działa to bankowo masz albo ixtreme 1.6NS, albo ixtreme LT :) - czyli nie musisz bawić się wavepatcher'em.
    .
    1. Oczywiście nagrywasz na Verbatimach ? :)
    2. Sprawdzaj obraz ABGX'em czy obraz gry niema żadnych błędów.
     
  7. Keish

    Keish Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash 2.0.9199.0
    Dante nagrałem na esperanza i śmiga. Tekkena i fife na esperanza i verbatimach i lipa. Sprawdzałem ABGX i przy Fifie wszystko ok tylko tam na żółto coś ale to chodziło o to że gry nie ma w systemie jeszcze więc ok. I już nie wiem co mam robić. Nagrywam IMGburn prędkość 2,4x. Najdziwniejsze jest to że niektóre gry z wave 4 śmigają a inne nie.

    hmm może to mieć coś wspólnego z tym że Fifa 11 i Tekken 6 w oryginale mają chyba wave 5 lub 6 ? Ale mi wszędzie wyświetla że wave 4
     
  8. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    Przerabiasz obrazy wavepatcherem ?

    Bo jak wiem, to dante inferno ma wave6.
     
  9. Keish

    Keish Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dante's nie przerabiałem bo zarówno na abgx'ie jaki i na wavepatcherze pokazało mi że ma wave 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum