1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem xgd3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez OROPAC, Październik 29, 2011.

  1. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A wiec sprawa wyglada tak. Bez problemu nagralem Dark Soluls i Forze 4 pozniej nagralem BF3 ktory zle sie nagral i podczas proby instalacji na hdd wyskakiwal bład "wyczysc...". I tu pojawia sie problem po sciagnieciu nowego obrazu od COMPLEX i probie nagranie proces zatrzymuje sie na 72% w BF3, Batmanie i nawet Forzie4 ktora wczesniej nagralem bez problem. Dodam ze problem wystepuje w colne i imgburn. O co moze chodzic?? dzieki za odpowiedzi. pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wlokniarzczestochowa

    wlokniarzczestochowa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakie plyty masz marka ?? ja dzis mialem taki problem z pes 12, 2 omegi stracilem, jedna stanela przy 80 % w clonie, a druga nagrala sie niby ok w imgburn, gra sie wlacza i nagle wyczysc plyte, wiec nagralem na verbatimie i dziala idealnie ;) lepiej zainwestowac w dobre plyty
     
  4. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No wlasnie verby;(Juz 4 poszly sie je...
     
  5. chaber

    chaber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co moze byc powodem dla ktorego gow3 się podczas gry nagle zacina i nie chce ruszyc?
     
  6. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nagrywarka umiera.
     
  7. chaber

    chaber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale moja umiera czy kolegi?;d
     
  8. wlokniarzczestochowa

    wlokniarzczestochowa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra moze sie zacinac od : tania i slabej jakosci plyta, nagrana na zbyt duzej predkosci (najlepiej na 2.4 x nagrywac), tania i slaba nagrywarka, twoj naped w xboxie jest na wykonczeniu,
     
Wczytywanie...

Poleć forum