1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sabaton123, Listopad 15, 2010.

  1. sabaton123

    sabaton123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z nagraneim gry. Tu ss proszę o pomoc
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. sabaton123

    sabaton123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak nagrywałem inna gre tym programem to bez żadnych problemów to nie wiem czemu teraz tak wyskoczyło
     
  5. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Moim zdaniem imgburn jest jednym z lepszych darmowych programów! ja nigdy nie miałem problemu z nagrywaniem, a trochę się tego nazbierało ;).
    Wygląda na to jakby nagrywarkę szlag trafił ;).. Próbuj może się nagra albo inne spróbuj czy nagrywa teraz ;).
     
  6. sabaton123

    sabaton123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nie wiem czy spróbowac nagrac cloneCD czy dać sobie siana bo nie chce więcej płyt już psuć
     
  7. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakie nosniki ? predkos nagrywania ?, model nagrywarki ?
     
  8. sabaton123

    sabaton123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LG GSA-4167B plyta TDK predkosc 2.4 dzień wczesniej tez na takich płytach nagrywałem i było ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum