1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Toldo, Wrzesień 5, 2012.

  1. Toldo

    Toldo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Witam, parę dni temu przerobiłem konsole na LT 3.0, kupiłem nagrywarkę IHAs 124b, i nagrałem gierkę Sleeping Dogs, działa bez problemu. Dzisiaj chciałem nagrać Call of Juarez The Cartel która ma XGD 2, zrobiłem wszystko tak jak jest w poradniku do nadrywania gier pod LT 3.0 ale jedną płytę zepsuło, a jak chcę drugi raz nagrać wyskakuje komunikat: Set L0 Data Zone Capacity Failed! Reason: No Additional Sense Information. Może mam jakieś opcje pozmieniać dla gier XGD2? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    zamiast calculate optimal trzeba zmienic na 1913760 dla XGD2
     
  4. Toldo

    Toldo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Niestety nadal ten sam problem.
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Może iso uwalone masz. W abgx i sprawdź jak obraz

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nawet jakby miał porno ze zwierzetami to nagrac plyta sie musi...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. Toldo

    Toldo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Może spróbować nagrać zwykła nagrywarką jak kiedyś zwykłe gry, a nie ihasem. Może to by pomogło?
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozesz nagrac
     
  9. Toldo

    Toldo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Pomogło nagranie zwykłą nagrywarką, gra jak na razie działa. Dzięki wszystkim za wypowiedzi. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum